fbpx

Κουπόνι Κυριακής: Με το χάντικαπ της Σέλτικ, combo και βελγικό 1.78

Κουπόνι Κυριακής: Με το χάντικαπ της Σέλτικ, combo και βελγικό 1.78

Το κουπόνι της Κυριακής (13/08/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premiership Σκωτίας, η Σέλτικ δοκιμάζεται στην έδρα της Αμπερντίν. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ αντιμετωπίζει την Τζουργκάρντεν. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η Λίλεστρομ υποδέχεται τη Βίκινγκ. Στην Pro League Βελγίου, η Σαρλερουά φιλοξενεί τη Σταντάρ Λιέγης.

Αμπερντίν – Σέλτικ (14:00) 

Η Αμπερντίν δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερσιπ Σκωτίας. Στις 05/08 κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Λίβινγκστον. Η Σέλτικ ξεκίνησε με το δεξί το νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 4-2 απέναντι στη Ρος Κάουντι. Σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 42ο λεπτό της αναμέτρησης και «καθάρισε» την υπόθεση τρίποντο με συνοπτικές διαδικασίες.

Προγνωστικό: Η Σέλτικ έχει τον πρώτο λόγο και περιμένουμε να επιβεβαιώσει με πειστικό τρόπο τον τίτλο του φαβορί. Επιλογή το διπλό (2) με ασιατικό χάντικαπ -1.5 γκολ σε απόδοση 1.75 στη Novibet.

Γκέτεμποργκ – Τζουργκάρντεν (16:00)

Η Γκέτεμποργκ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από τη Νόρκεπινγκ. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις 12 τελευταίες αγωνιστικές στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 6 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η Τζουργκάρντεν προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λουκέρνη, αποτέλεσμα που της απέκλεισε από τη συνέχεια των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε πρόσφατες αγωνιστικές, βρίσκεται σταθερά μέσα στην τετράδα.

Προγνωστικό: Η Γκέτεμποργκ σκοράρει με το σταγονόμετρο, τη στιγμή που η Τζουργκάρντεν σπάνια ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό. Ποντάρισμα στο Under 2.5 Goals με 1.78 απόδοση στη Stoiximan.

Λίλεστρομ – Βίκινγκ (18:00) 

Η Λίλεστρομ ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από την Τρόμσο. Με Goal/Goal+Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας. Η Βίκινγκ συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 3-2 την Μπόντο Γκλιμτ. Πλέον απέχει στο -3 από την κορυφή με ματς λιγότερο, αν πάρει ένατο (9) σερί τρίποντα θα βρεθεί στην 1η θέση.

Προγνωστικό: Λίλεστρομ και Βίκινγκ σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Επικρατέστερο σενάριο το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goals σε τιμή 1.65 στο Pamestoixima.

Σαρλερουά – Σταντάρ Λιέγης (19:30) 

Η Σαρλερουά ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Σερκλ Μπριζ. Μετά από δύο φετινές αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Βελγίου, αγνοεί τη χαρά της νίκης και έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό. Η Σταντάρ Λιέγης ξεκίνησε με κάκιστο τρόπο τη βελγική Προ Λιγκ. Σε δύο φετινά παιχνίδια υπέστη ισάριθμες ήττες, ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει.

Προγνωστικό: Ισορροπημένο ζευγάρι και το τελικό αποτέλεσμα λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.78 στην Bet365.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα