fbpx

Ένα λογικό 5αρι

Ένα λογικό 5αρι

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους. Η στήλη αλλάζει κάπως τα καθιερωμένα ξεφεύγοντας από το καθημερινό κουπόνι και κάνει μια μίνι ανάλυση για το Μουντομπάσκετ που έρχεται μπροστά μας. Το τουρνουά που θα φιλοξενηθεί σε ΙαπωνίαΦιλιππίνες και Ινδονησία κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου και με βάση τα ρόστερ των ομάδων αναμένεται απρόβλεπτο και συναρπαστικό.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 32 ομάδες χωρισμένες σε οχτώ ομίλους. Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει στον τρίτο όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, την Ιορδανία και τη Νέα Ζηλανδία. Καλό εκ πρώτης όψεως για την Εθνική δεδομένου ότι την Team USA θα την κουβαλάμε μαζί μας μέχρι τον τελικό. Από εκεί και πέρα, στα δικά μας μάτια ενδιαφέρον παρουσιάζει ο όγδοος όμιλος εκεί όπου βρίσκονται η Γαλλία, ο Λίβανος, η Λετονία και ο Καναδάς.

Στεκόμαστε στους Καναδούς γιατί αφενός είναι το δεύτερο φαβορί με βάση τα προγνωστικά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου κι αφετέρου κατεβάζουν όλα τα δυνατά τους όπλα από το NBA δηλώνοντας σε όλους τους τόνους ότι θέλουν να πάρουν το χρυσό μετάλλιο. Οι Καναδοί του πρωταθλητή με τους Ντένβερ Νάγκετς Τζαμάλ Μάρεϊ, διαθέτουν εξαιρετική πληρότητα στα γκαρντ, έχουν μπαρουτοκαπνισμένους τους Ολίνικ, Μπρουκς, Μπάρετ και Αλεξάντερ ενώ είναι η μοναδική ομάδα που έχει ξεκινήσει πρώτη προετοιμασία με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Πρώτο φαβορί, η TEAM USA, η οποια δεν μας γεμίζει καθόλου το μάτι πάρα την παρουσία του Στιβ Κερ στην άκρη του πάγκου. Οι Σέρβοι θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, η δική μας ομάδα επίσης, ενώ και οι παραδοσιακά δυνατοί Ισπανοί έχουν ανανεώσει κατά πολύ το ρόστερ τους. Μια λαϊκή ρήση στο μπάσκετ λέει δείξε μου τα γκαρντ να σου πω τι ομάδα έχεις. Οι Καναδοί σε αυτόν τον τομέα έχουν υπεροπλία. Ποντάρουμε στο λογικό 5.00 για την κατάκτηση του Μουντομπάσκετ.

Πρόταση:

Νικητής διοργάνωσης Μουντομπάσκετ: Καναδάς Απόδοση: 5.00 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα