fbpx

Κουπόνι Τετάρτης: Με τα combo των Μόλντε και Γαλατάσαραϊ

Κουπόνι Τετάρτης: Με τα combo των Μόλντε και Γαλατάσαραϊ

Το κουπόνι της Τετάρτης (02/08/23) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από τις ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο στο Champions League. Η Αστάνα αντιμετωπίζει την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, η Μόλντε υποδέχεται τη Ελσίνκι, η Γαλατάσαραϊ φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις Βίλνιους.

Αστάνα – Ντίναμο Ζάγκρεμπ (17:00) 

Η Αστάνα ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Κιζιλζάρ για το πρωτάθλημα στο Καζακστάν. Αποτέλεσμα που την βρίσκει στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο από την πρωτοπόρο Ορνταμπασί. Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με σκορ 4-0 την Αστάνα. Αποτέλεσμα που την βρίσκει με το ενάμιση πόδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προγνωστικό: Πρακτικά τυπική διαδικασία η ρεβάνς, οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.95 απόδοση στη Novibet.

Μόλντε – Ελσίνκι (20:00) 

Η Μόλντε συνέχισε την ανοδική πορεία στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, επικρατώντας εκτός έδρας 1-0 της Στάμπαεκ. Μετράει τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Η Ελσίνκι έκανε την υπέρβαση την περασμένη εβδομάδα και επικράτησε με σκορ 1-0 της Μόλντε στη Φινλανδία. Ακόμα και έτσι το έργο της στη ρεβάνς κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο, με βάση τις αποδόσεις των στοιχηματικών.

Προγνωστικό: Η Μόλντε υπερέχει σε ποιότητα και περιμένουμε να πάρει μία επαγγελματική νίκη. Επιλογή το combo bet 1+Under 3.5 Goals σε τιμή 1.85 στη Stoiximan.

Γαλατάσαραϊ – Ζαλγκίρις Βίλνιους (21:30) 

Γαλατάσαραϊ και Ζαλγκίρις Βίλνιους αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στη Λιθουανία την περασμένη εβδομάδα. Έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της σημερινής (02/08) ρεβάνς στην Τουρκία. Η Ζαλγκίρις Βίλνιους προηγήθηκε 1-0 στο 47ο λεπτό του αγώνα, η Γαλατάσαραϊ έκανε την ανατροπή στο 78′ και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Γαλατάσαραϊ λογικά θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Ζαλγκίρις Βίλνιους. Πάμε με το συνδυαστικό 1+Over 3.5 Goals με απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα