fbpx

Κουπόνι Σαββάτου: Έλφσμποργκ με κάλυψη, Σεϊναγιόεν στο 1.83

Κουπόνι Σαββάτου: Έλφσμποργκ με κάλυψη, Σεϊναγιόεν στο 1.83

Στο κουπόνι του Σαββάτου (29/07/23) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Χάκεν υποδέχεται την πρωτοπόρο Έλφσμποργκ. Στη Veikkausliiga Φινλανδίας, η Σεϊναγιόεν αντιμετωπίζει την Ελσίνκι. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η Μόλντε δοκιμάζεται στην έδρα της Στάμπαεκ.

Χάκεν – Έλφσμποργκ (16:00) 

Η Χάκεν ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τη Βάρναμο. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των έξι (5 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικών στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, απέχει στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας. Η Έλφσμποργκ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, διαλύοντας εκτός έδρας με 4-0 την Τζουργκάρντεν. Αήττητη για 15 (12 νίκες, 3 ισοπαλίες) διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 1η θέση με 39 βαθμούς.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η πρωτοπόρος Έλφσμποργκ, περιμένουμε να φύγει αλώβητη από την έδρα της Χάκεν. Επιλογή το Χ2 με 1.60 απόδοση στη Novibet.

Σεϊναγιόεν – Ελσίνκι (17:00) 

Η Σεϊναγιόεν προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 απέναντι στην Ίντερ Τούρκου. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τέσσερις (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικές, βρίσκεται στην 1η θέση και στο +3 από την Κουόπιο με ματς λιγότερο. Η Ελσίνκι έκανε την υπέρβαση και νίκησε 1-0 εντός έδρας τη Μόλντε, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας βρίσκεται στην 3η θέση, απέχει στο -4 από τον σημερινό (29/07) της αντίπαλο.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα στη γηπεδούχο Σεϊναγιόεν, ποντάρισμα στον άσο (1) dnb σε τιμή 1.83 στη Stoiximan.

Στάμπαεκ – Μόλντε (19:00) 

Η Στάμπαεκ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από τη Χαμ Καμ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για επτά σερί αγωνιστικές στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η Μόλντε διέλυσε εντός έδρας με σκορ 5-1 τη Σάρπσμποργκ. Τρίτη διαδοχική επιτυχία στο πρωτάθλημα, αήττητη για πέντε (4 νίκες, 1 ισοπαλία) και απέχει σε απόσταση βολής από την 3η θέση.

Προγνωστικό: Χωρίς περιθώρια για απώλειες η Στάμπαεκ, τη στιγμή που η Μόλντε σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.65 στο Pamestoixima.

Πηγή: https://sportbet.gr/

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα