fbpx

Πρώτες σκέψεις για το 2.70

Πρώτες σκέψεις για το 2.70

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται αύριο στη μάχη των προκριματικών του Champions League, ταξιδεύοντας σήμερα το πρωί για το Κόζιτζε της Σλοβακίας ώστε να αντιμετωπίσει την Ουκρανική Ντνίπρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός ευρωπαϊκού ρόστερ του Τσέριν, Αϊτόρ και Ζέκα για τους αγώνες με τους Ουκρανούς, ωστόσο μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα έχει το δικαίωμα να κάνει δυο αλλαγές. Αγωνιστικά, οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με γνωστό σφιχτό στυλ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα προσπαθήσουν να πάρουν αποτέλεσμα πρόκρισης. Με όπλο την ομοιογένεια, την καλή φυσική κατάσταση αλλά και την ουδέτερη έδρα του Κόζιτσε μπορεί ο Παναθηναϊκός να πανηγυρίσει μια σημαντική ευρωπαϊκή νίκη θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση, άλλωστε η Ντνίπρο δεν αποτελεί ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Βλέποντας τις αποδόσεις, η πρώτη και λογική επιλογή είναι το under 2.5 στο ματς, μόλις στο 1.66, καθώς αμφότερες δεν θα έχουν υψηλό αγωνιστικό ρυθμό, με τον Παναθηναϊκό να δίνει έμφαση στα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα, η νίκη του «τριφυλλιού» παίζεται πέριξ του 2.10, ενώ ανεβαίνει αισθητά αν θέλει κάποιος να τη συνδυάσει με το under 3.5, στη λογική ότι πολύ δύσκολα θα ανοίξει το ματς.

Πρόταση:

2 & under 3.5 Απόδοση: 2.70 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα