fbpx

Κουπόνι Παρασκευής: Goal/Goal και Σλίγκο Ρόβερς με 3.30 απόδοση

Κουπόνι Παρασκευής: Goal/Goal και Σλίγκο Ρόβερς με 3.30 απόδοση

Το κουπόνι της Παρασκευής (30/06/23) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την 22η αγωνιστική στην Premier Division Ιρλανδίας. Η Ντάνταλκ αντιμετωπίζει τη Σάμροκ Ρόβερς, η Σέλμπουρν υποδέχεται την Ντέρι Σίτι, η Σλίγκο Ρόβερς φιλοξενεί την Μποέμιανς.

Ντάνταλκ – Σάμροκ Ρόβερς (21:45)

Η Ντάνταλκ έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Σεντ Πάτρικς. Αποτέλεσμα που διέκοψε το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών στην Πρέμιερ Ντιβίζιον Ιρλανδίας, μετράει τέσσερα διαδοχικά Goal/Goal. Η Σάμροκ Ρόβερς επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 της Ντέρι στο ντέρμπι κορυφής. Αήττητη για πέντε (4 νίκες, 1 ισοπαλία) ματς στο πρωτάθλημα, έχει διαφορά +7 βαθμών από τη 2η θέση στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Προγνωστικό: Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και σκοράρουν με ευκολία. Με καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης το Goal/Goal στο 1.75 απόδοση στη Novibet.

Σέλμπουρν – Ντέρι Σίτι (21:45) 

Η Σέλμπουρν ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 στην έδρα της Σεντ Πάτρικς. Μετράει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα στις έξι τελευταίες υποχρεώσεις, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Ντέρι Σίτι ηττήθηκε οριακά με σκορ 1-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Σάμροκ Ρόβερς. Επιβεβαίωσε πως δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, νίκησε μόλις μία φορά στα έξι (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) πρόσφατα ματς και πλέον απέχει στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Προγνωστικό: Η Σέλμπουρν σκοράρει με το σταγονόμετρο, τη στιγμή που η Ντέρι Σίτι παίζει προσεκτικά και σπάνια ρισκάρει. Ποντάρισμα στο No Goal σε τιμή 1.65 στη Stoiximan.

Σλίγκο Ρόβερς – Μποέμιανς (21:45) 

Η Σλίγκο Ρόβερς συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Γιου Σι Ντι. Συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Πρέμιερ Ντιβίζιον Ιρλανδίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η Μποέμιανς προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, απολογισμός: 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στον άσο (1) με απόδοση 3.30 στο Pamestoixima.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα