fbpx

Κουπόνι Κυριακής: Νορβηγικά γκολ με 1.80, 1.93 και 2.05

Κουπόνι Κυριακής: Νορβηγικά γκολ με 1.80, 1.93 και 2.05

Το κουπόνι της Κυριακής (25/06/23) περιέχει τρεις επιλογές την 11η αγωνιστική στην Eliteserien Νορβηγίας. Η Χαμ Καμ αντιμετωπίζει την Οντ, η Μόλντε υποδέχεται τη Χάουγκεσουντ, η Τρόμσο υποδέχεται τη Στάμπαεκ.

Χαμ Καμ – Οντ (18:00) 

Η Χαμ Καμ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 από την Μπόντο Γκλιμτ, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για επτά σερί αγωνιστικές στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 6 ήττες! Η Οντ έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 1-0 τη Μόλντε. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα.

Προγνωστικό: Αμφότερες με μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.93 απόδοση στη Novibet.

Μόλντε – Χάουγκεσουντ (18:00) 

Η Μόλντε ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Οντ, αποτέλεσμα που κρίνεται απόλυτα απογοητευτικό. Δόθηκε τέλος στο μίνι νικηφόρο σερί των δύο υποχρεώσεων στην κατηγορία, απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά έπειτα από εννέα αγωνιστικές. Η Χάουγκεσουντ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-2 απέναντι στη Σάντεφιορντ. Δεύτερο σερί τρίποντο στην Ελιτεσέριεν Νορβηγίας, με G/G+Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα τρία πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Η Μόλντε αναμένεται να αντιδράσει άμεσα και λογικά θα ξεσπάσει στην άμυνα της Χάουγκεσουντ. Ποντάρισμα στο Over 3.5 Goals σε τιμή 2.05 στη Stoiximan.

Τρόμσο – Στάμπαεκ (18:00) 

Η Τρόμσο επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-2 απέναντι στην Άαλεσουντ. Τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, προέρχεται από πέντε σερί Goal/Goal στην κατηγορία. Η Στάμπαεκ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Ρόζενμποργκ, σε ματς που προηγήθηκε με δύο γκολ μόλις στο 10ο λεπτό. Μετράει ένα τρίποντο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Ελιτεσέριεν, απολογισμός: 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με την ίδια συχνότητα το τελευταίο διάστημα. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 στο Pamestoixima.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα