fbpx

Φαβορί για τον Μάικ Τζέιμς ο Παναθηναϊκός

Φαβορί για τον Μάικ Τζέιμς ο Παναθηναϊκός

Στη μόλις δεύτερη χρονιά παρουσίας της στην EuroLeague η Μονακό κατέλαβε την 3η θέση!

Μάλιστα, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει και τον μεγάλο της στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού προηγείται με 2-0 ενάντια στην ομάδα του Γουενμπανιάμα!

Αυτό όμως δεν σταματάει και τα μεταγραφικά σενάρια! Ένα από τα καυτά ονόματα που ενδέχεται να απασχολήσει, λόγω ταλέντου και λόγω έλλειψης ποιοτικών γκαρντ, είναι αυτό του Μάικ Τζέιμς.

Εξάλλου, ο Αμερικανός γκαρντ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τακτική που ακολούθησαν οι Μονεγάσκοι στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, γεγονός που ενδεχομένως να μην πέρασε απαρατήρητο σε διάφορα κλαμπ της Ευρώπης.

Όπως και να έχει ενδεχόμενη παραμονή του Ομπράντοβιτς θα σημαίνει και φυγή του Τζέιμς, κάτι που θα άλλαζε μόνο εάν η Μονακό έκλεινε τον Τσάβι Πασκουάλ που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Τζέιμς.

Πάντως, οι μπουκ έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του και η Μονακό είναι το πρώτο φαβορί στο 1.30, ενώ ακολουθεί ο Παναθηναϊκός που δίνεται στο 2.50! Ενδιαφέρον έχει και η απόδοση του Ολυμπιακού στο 8.00, ωστόσο αυτό μοιάζει απίθανο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποδόσεις υπάρχουν και για την Μπάγερν Μονάχου στο 6.00, ενώ η Εφές και ο Ερυθρός δίνονται στο 8.00!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα