fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (10/06): Τελικός με 4.20

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (10/06): Τελικός με 4.20

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Ο μεγάλος τελικός του Champions League στην Κωνσταντινούπολη δεσπόζει στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα και πάμε ευθύς αμέσως να αναλύσουμε τα δεδομένα.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ, 22.00

Η Σίτι διεκδικεί το πρώτο Champions League της ιστορίας της και φέτος δείχνει ότι είναι πιο κοντά από ποτέ. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα οδεύει ολοταχώς σε ένα ιστορικό τρεμπλ, καθώς θέλει να κλείσει τη χρονιά με την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου ύστερα από το πρωτάθλημα και το κύπελλο Αγγλίας. Η Σίτι παίζει μπαλάρα και σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια έχοντας επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς με τεράστια ποιότητα. Στα φετινά νοκ άουτ του Champions League έχει κατά μέσο όρο 2.82 γκολ ανά παιχνίδι με τον Χάαλαντ να σπάει όλα τα κοντέρ.

Από την άλλη, η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε τις διασταυρώσεις, έδειξε σταθερό πρόσωπο και έφτασε δίκαια στο μεγάλο τελικό. Με όπλο την αμυντική λειτουργία και το 3-5-2 του Ινζάγκι θα προσπαθήσει να μπλοκάρει τα ατού της Σίτι. Η Ίντερ είναι ομάδα που σκοράρει και είναι δεδομένο ότι θα βρει χώρους και ευκαιρίες στο ματς. Οι τελευταίοι τελικοί έχουν συνοδευτεί με λίγα τέρματα. Για την ακρίβεια κρίθηκαν στο ένα γκολ. Εκτιμούμε ότι απόψε το ματς θα ανοίξει. Άλλωστε στην Κωνσταντινούπολη έχουμε δει εξαιρετικούς τελικούς στο παρελθόν. Βλέπουμε νίκη της Σίτι κι αυτή μπορεί να γίνει με G/G εκτινάσσοντας το 1.50 στο υψηλό 3.45. Από εκεί και πέρα να σκοράρει ο άνθρωπος των μεγάλων αγώνων και εργαλείο του Πεπ Γκουρδιόλια, Γκιντογκάν, τιμάται στο επίσης πολύ υψηλό 4.20. Άλλωστε ο Γερμανός έχει τον τρόπο του να κόβει στη μεγάλη περιοχή και να τελειώνει τις φάσεις.

Προτάσεις:

1 & Goal Goal Απόδοση: 3.45 betshop

Να σκοράρει Γκιντουγκάν Απόδοση: 4.20 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα