fbpx

Κουπόνι Σαββάτου: Με το 1.75 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και Χάλμσταντ

Κουπόνι Σαββάτου: Με το 1.75 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και Χάλμσταντ

Στο κουπόνι του Σαββάτου (10/06/23) δεσπόζει ο τελικός του Champions League, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Ίντερ. Στην ελληνική Super League 2, Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Στην Allsvenskan Σουηδίας ξεχωρίζουν τα παιχνίδια: Βάρναμο-Μάλμε και Βάρμπεργκ-Χάλμσταντ.

Βάρναμο – Μάλμε (16:00) 

Η Βάρναμο ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Σίριους. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 3 ήττες. Η Μάλμε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και συνέτριψε εντός έδρας 5-0 τη Ντέγκερφορς. Σε συνδυασμό με τη απώλεια της Έλφσμποργκ, σκαρφάλωσε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Μάλμε δύσκολα θα πετάξει βαθμούς στην έδρα της ντεφορμέ Βάρναμο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.62 απόδοση στη Novibet.

Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός (17:00) 

Η Νίκη Βόλου προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Ηρακλή. Αήττητη για τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 2, με απολογισμό: 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Πανσερραϊκός κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, σε αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση. Έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Προγνωστικό: Η Νίκη Βόλου θα προσπαθήσει να κλείσει θετικά τη σεζόν μπροστά στο κοινό της. Αδιάφορος ο Πανσερραϊκός που έχει κατεβάσει ταχύτητα. Με χαλαρή διάθεση παίζεται ο καλοπληρωμένος άσος (1) σε τιμή 4.20 στη Stoiximan.

Βάρμπεργκ – Χάλμσταντ (18:30)

Η Βάρμπεργκ συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την ανώτερη ποιοτικά Χάκεν. Αγνοεί τη χαρά της νίκης και στις 11 φετινές υποχρεώσεις στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η Χάλμσταντ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Χάμαρμπι. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τρεις (2 νίκες, 1 ισοπαλία) αγωνιστικές, μέχρι στιγμής πραγματοποιεί ικανοποιητική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Σταθερά σε κάκιστο μομέντουμ η Βάρμπεργκ, τη στιγμή που η Χάλμσταντ παρουσιάζεται σοβαρή και κυνική. Αξίζει το ανάλογο ρίσκο στο διπλό (2) με απόδοση 2.55 στο Pamestoixima.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ (22:00) 

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της, σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και στοχεύει στην πρώτη κατάκτηση. Στα νοκ άουτ απέκλεισε τις: Λειψία, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης. Αήττητη και στις 12 φετινές υποχρεώσεις στη διοργάνωση, με απολογισμό: 7 νίκες και 5 ισοπαλίες. Η Ίντερ έχει τρεις κατακτήσεις (1963–64, 1964–65, 2009–10), ενώ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό μετά τη σεζόν 2009–10. Μετράει μόλις μία ήττα στις 11 πρόσφατες αναμετρήσεις στον θεσμό, απολογισμός: 7 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ διαθέτουν εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς. Αμφότερες δημιουργούν αρκετά ευκαιρίες για γκολ και σκοράρουν με συνέπεια. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.75 απόδοση στην Bet365.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα