fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (04/06): Γκολ και μια κατηγορία στο 3.27

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (04/06): Γκολ και μια κατηγορία στο 3.27

Καλημέρα σε όλους! Η Σίτι πήρε και το κύπελλο Αγγλίας επικρατώντας με 2-1 της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα οδεύει ολοταχώς σε ένα ιστορικό τρεμπλ έχοντας μπροστά της τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ. Το G/G και over 2.5 επιβεβαιώθηκε εύκολα. Στην άλλη μας επιλογή, η Οσέρ γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Λανς με 3-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη της Ναντ επί της Ανζέ υποβιβάστηκε στην Λιγκ 2. Προχωράμε στα σημερινά με επιλογές από την τελευταία αγωνιστική της La Liga.

Μπέτις – Βαλένθια, 22.00

Η αδιάφορη Μπέτις υποδέχεται την Βαλένθια, η οποία θεωρητικά θέλει τη νίκη για να είναι σίγουρη ότι θα παραμείνει στην κατηγορία. Πρακτικά και ένας βαθμός μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος καθώς είναι πολλές οι ομάδες που διεκδικούν την παραμονή και κάποιες παίζουν μεταξύ τους. Περιμένουμε ανοικτό παιχνίδι από τους γηπεδούχους, οι οποίοι εντός έδρας σκοράρουν με ευχέρεια. Θεωρούμε σχεδόν δεδομένο το G/G το οποίο πληρώνει πέριξ του 1.70. Από εκεί και πέρα ακόμη ένα τέρμα εκτινάσσει την απόδοση στο 2.15.

Πρόταση:

Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.15 betshop

Βαγιαδολίδ – Χετάφε, 22.00

Ένα ματς μια κατηγορία για τις δυο ομάδες, με την Χετάφε υπό προϋποθέσεις να σώζεται και με ήττα αν δεν κερδίσουν Αλμερία ή Θέλτα. Η Βαγιαδολίδ θέλει μόνο νίκη και θα τα δώσει όλα για αυτήν. Παρά τις μέτριες εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ισχυρή της έδρα και να πάρει αποτέλεσμα από μια πολύ σκληρή ομάδα. Περιμένουμε μάχη, αρκετό ποδοσφαιρικό ξύλο κι αγωνία μέχρι το τέλος. Ο άσος παίζεται στο 2.00, ενώ ενδιαφέρουν παρουσιάζει το line των καρτών το οποίο είναι πολύ υψηλό στο 7.5, ενώ να δούμε μια κόκκινη κάρτα παίζεται στο υψηλότατο 3.27.

Προτάσεις

over 7.5 κάρτες Απόδοση: 1.91 betshop

over 0.5 κόκκινη κάρτα Aπόδοση: 3.27 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα