fbpx

Κουπόνι Κυριακής: Με το 2.07 της Ρόμα, Έλφσμποργκ και Over

Κουπόνι Κυριακής: Με το 2.07 της Ρόμα, Έλφσμποργκ και Over

Το κουπόνι της Κυριακής (03/06/23) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη Serie A, η Ρόμα υποδέχεται τη Σπέτσια. Στην Eliteserien, η Λίλεστρομ αντιμετωπίζει τη Στάμπαεκ. Στην Allsvenskan, η Έλφσμποργκ φιλοξενεί την Τζουργκάρντεν.

Λίλεστρομ – Στάμπαεκ (18:00) 

Η Λίλεστρομ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Χαμ Καμ. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Η Στάμπαεκ επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στη Βαλερένγκα. Μία ήττα στα έξι πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία, με απολογισμό: 4 νίκες και 1 ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ομάδες που δείχνουν διάθεση μεσοεπιθετικά και περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το Over 2.5 Goals με 1.75 απόδοση στη Novibet.

Έλφσμποργκ – Τζουργκάρντεν (18:30) 

Η Έλφσμποργκ συνέχισε την ανοδική πορεία, κερδίζοντας εντός έδρας με σκορ 3-0 τη Μάλμε. Σημείωσε την όγδοη (8η) διαδοχική επιτυχία στο πρωτάθλημα Σουηδίας, συγκατοικεί στην κορυφή με τον άμεο ανταγωνιστή στη μάχη του τίτλου. Η Τζουργκάρντεν πήρε το εντός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης. Μετράει τρεις κολλητές νίκες στην κατηγορία, απέχει στο -6 από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Έλφσμποργκ και παίζει με την ψυχολογία στα ύψη. Προβάδισμα στον άσο (1) με απόδοση 2.05 στη Stoiximan.

Ρόμα – Σπέτσια (22:00) 

Η Ρόμα ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Σεβίλλη στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Στη Σέριε Α Ιταλίας αγνοεί τη χαρά της νίκης για επτά διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Σπέτσια πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 4-0 από την Τορίνο. Ένα τρίποντο στις 11 τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, ισοβαθμεί με τη Βερόνα στους 31 πόντους και στο φινάλε θα δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Η Ρόμα έχει κίνητρο και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ποντάρισμα στον άσο (1) σε τιμή 2.07 στο Pamestoixima.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα