fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (03/06): Μια κατηγορία στο 3.20

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (03/06): Μια κατηγορία στο 3.20

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Σιγά σιγά όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φτάνουν προς το τέλος τους, είτε με τις τελευταίες αγωνιστικές είτε με τους τελικούς των κυπέλλων. Με δυο επιλογές από Αγγλία και Γαλλία θα κάνουμε παιχνίδι στο σημερινό κουπόνι.

Οσέρ – Λανς, 22.00

Η Οσέρ υποδέχεται την εκπληκτική φέτος Λανς και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Το κίνητρο είναι τεράστιο για τους γηπεδούχους καθώς βρίσκονται μόλις δυο βαθμούς μπροστά από τη Ναντ η οποία υποδέχεται την Ανζέ και λογικά θα επικρατήσει. Η Λανς ότι και να γίνει θα τελειώσει τη σεζόν στη δεύτερη θέση και στο εν λόγω παιχνίδι είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Δεδομένα η Οσέρ θα τα δώσει όλα για τη νίκη και να σπάσει το αρνητικό σερί έξι αγώνων χωρίς να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας. Το 3.20 είναι τεράστιο για το κίνητρο των γηπεδούχων και είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε για να το μάθουμε.

Πρόταση:

1 Απόδοση: 3.20 betshop

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 17.00

Τελικός κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ με τις Σίτι και Γιουνάιτεντ να κονταροχτυπιούνται για την πρωτοκαθεδρία στο Μάντσεστερ. Η Σίτι φέτος είναι μακράν η καλύτερη ομάδα, όχι μόνο στο Νησί αλλά σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Οι μπουκ τη δίνουν καθαρό φαβορί για νίκη και για την κατάκτηση του τροπαίου. Όχι κι άδικα με το ποδόσφαιρο που παίζει. Από την άλλη, η Γιουνάιτεντ έχει κι εκείνη τις μονάδες στο ρόστερ της για να χτυπήσει τον τελικό και να πάρει το τρόπαιο. Παράλληλα θέλει να κόψει και στην συμπολίτισσά της ένα διαφαινόμενο τρεμπλ. Τα φετινά τους ματς είχαν φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Να επιβεβαιωθεί και σήμερα το G/G & over 2.5 τιμάται στο δελεαστικό 2.08.

Πρόταση:

G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.08 bethsop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα