fbpx

Κουπόνι Σαββάτου: Αγγλικό combo, Λειψία με 1.75 και χάντικαπ

Κουπόνι Σαββάτου: Αγγλικό combo, Λειψία με 1.75 και χάντικαπ

Το κουπόνι του Σαββάτου (03/06/23) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει στο Λονδίνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, η Λειψία κοντράρεται με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Βερολίνο. Στη Ligue 1 Γαλλίας, η Μονακό υποδέχεται την Τουλούζ. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Νόρκεπινγκ φιλοξενεί την Μπρομαποϊκάρνα.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17:00) 
*Τελικός στο Κύπελλο Αγγλίας, που διεξάγεται στο Λονδίνο

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε πανάξια το φετινό πρωτάθλημα στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Στόχος να γράψει ιστορία, κατακτώντας το τρεμπλ σε δύο επίσημα παιχνίδια, που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ακολουθεί (10/06) ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Ίντερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τερμάτισε στην 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα Αγγλίας και στο -14 από την κορυφή. Έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ, αν πάρει και το Κύπελλο τότε η πρώτη σεζόν του Έρικ τεν Χαχ στην τεχνική ηγεσία θα είναι άκρως επιτυχημένη.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Μάντσεστερ Σίτι και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Πάμε με το combo bet 1+Over 1.5 Goals στο 1.72 απόδοση στη Novibet.

Νόρκεπινγκ – Μπρομαποϊκάρνα (18:30) 

Η Νόρκεπινγκ ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 από την Κάλμαρ. Δεύτερη διαδοχική ήττα στην Άλσβενσκαν θα επιδιώξει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Η Μπρομαποϊκάρνα προέρχεται από ήττα με ανατροπή και σκορ 2-1 στην έδρα της Σίριους. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των έξι (5 νίκες, 1 ισοπαλία) υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα Σουηδίας,

Προγνωστικό: Η Νόρκεπινγκ καλείται να δείξει χαρακτήρα και να αντιδράσει μετά τις δύο σερί ήττες. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.75 απόδοση στη Stoiximan.

Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:00)
*Τελικός στο Κύπελλο Γερμανίας, που διεξάγεται στο Βερολίνο

Η Λειψία επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-2 της Σάλκε στο φινάλε της φετινής Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Τερμάτισε στην 3η θέση και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 2-1 τη Φράιμπουργκ. Τερμάτισε στην 7η θέση με 50 πόντους, καθώς υστερούσε στην ισοβαθμία με τη Λεβερκούζεν.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση η Λειψία, που προέρχεται από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Επιλογή ο άσος (1) σε τιμή 1.75 στην Bet365.

Μονακό – Τουλούζ (22:00) 

Η Μονακό παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Ρεν. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις έξι (1 ισοπαλία, 4 ήττες) πρόσφατες αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Γαλλίας, στο φινάλε θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να τερματίσει στην 5η θέση. Η Τουλούζ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Οσέρ. Χωρίς νίκη για πέντε διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 4 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο. Η Μονακό έχει τον πρώτο λόγο, ποντάρισμα στον άσο (1) με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1.77 στο Pamestoixima.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα