fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (24/5): Κλείνει τη χρονιά με 3.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (24/5):  Κλείνει τη χρονιά με 3.75

Καλημέρα σε όλους! Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επικράτησε με 1-0 της Αλμερία και κλείδωσε θέση στο επόμενο Champions League. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν τόσο όσο και νίκησαν με το ισχνό 1-0. Περιμέναμε αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, ωστόσο έμειναν νωρίς με 10 ποδοσφαιριστές. Τελικός κυπέλλου απόψε και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, 20.30

Στο κεκλεισμένων των θυρών Πανθεσσαλικό ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε έναν ακόμη τελικό κυπέλλου. Τα τελευταία χρόνια το εν λόγω ζευγάρι έχει μονοπωλήσει το θεσμό με τον ΠΑΟΚ να έχει τη μερίδα του λέοντος στις κατακτήσεις. Μάλιστα την τριετία 2017-2019, ο δικέφαλος του Βορρά μετρούσε τρεις συνεχόμενες φορές που κατακτούσε το τρόπαιο κόντρα στην ΑΕΚ. Ο σημερινός τελικός είναι τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους, με την «Ένωση» να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση έχοντας παράλληλα και ποιοτικότερο ρόστερ από τον αντίπαλό της. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα του Αλμέιδια στοχεύει στο ντάμπλ. Από την άλλη, ο Λουτσέσκου γνωρίζει πως ενδεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου θα γλυκάνει τη χρονιά για την ομάδα του δίνοντας μεγάλο κίνητρο για την επόμενη.

Στις τέσσερις φορές που έχουν συναντηθεί φέτος οι δυο ομάδες η ΑΕΚ μετρά τρεις νίκες και ο ΠΑΟΚ. Σε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και σε αυτό που ηττήθηκε, η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Στον αποψινό τελικό δίκαια δίνεται φαβορί καθώς βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση έχοντας έναν Τσούμπερ σε τρομερή φόρμα. Ο Ελβετός έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να σκοράρει απόψε τιμάται στο δελεαστικό 3.25, ενώ ο συνδυασμός με την κατάκτηση του τροπαίου για την «Ενωση» η απόδοση εκτινάσσεται στο υψηλότατο 3.75.

Πρόταση:

Να σκοράρει ο Τσούμπερ και να κατακτήσει το τρόπαιο ΑΕΚ Απόδοση: 3.75 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα