fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (10/05): Λογικά 2.65

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (10/05): Λογικά 2.65

Καλημέρα σε όλους! Ρεάλ και Σίτι αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Περιμέναμε να μιλήσει ο Καρίμ Μπενζεμά, ωστόσο η Ρεάλ βρήκε γκολ από τον Βραζιλιάνο Βινίσιους. Πλέον, η Σίτι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, χωρίς ωστόσο να ξεγράφουμε την Ρεάλ. Προχωράμε παρακάτω και πάμε να δούμε τις επιλογές από τον Ιταλικό εμφύλιο στο Σαν Σίρο.

Μίλαν – Ίντερ, 22.00

Ντέρμπι ντελλά Μαντονίνα στο Σαν Σίρο με διακύβευμα την πρόκριση στο τελικό του Champions League. Όσοι έχουν επισκεφτεί την πανέμορφη πόλη του Μιλάνο, στην κορυφή της πλατείας Ντουόμο δεσπόζει το άγαλμα της Παναγίας. Από εκεί πήρε την ονομασία του το ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες της ίδιας πόλης. Μίλαν και Ίντερ θέλουν μια θέση στο μεγάλο τελικό. Περιμένουμε δυο σκληρές μονομαχίες, ανάμεσα σε δυο ομάδες με μεγάλη αντιπαλότητα. Η Μίλαν με όπλο την άμυνα της θα προσπαθήσει να πάει το παιχνίδι στα μέτρα της. Από την άλλη η Ίντερ, με ποιότητα μεσοεπιθετικά και αλέγκρο τρόπο παιχνιδιού θα πάει το ματς σε μια λογική που θα εκμεταλλευτεί τα επιθετικά της όπλα. Οι δυο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους. Έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές φέτος με την Ίντερ να έχει δυο νίκες (η μια στον τελικό του Σούπερ Καπ).

Περιμένουμε κλειστό ματς, με τις δυο ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές. Η λογική λέει να δούμε ισόπαλο το πρώτο από τα τέσσερα ημίχρονα που πρόκειται να παιχτούν μέχρι το τέλος. Σε απόδοση 2.00 βρίσκουμε αυτό το ενδεχόμενο. Από εκεί και πέρα, τα ματς με μπόλικη τακτική και μεγάλη αντιπαλότητα έχουν κάρτες. Στη μάχη του κέντρου θα δοθεί τεράστια έμφαση από τους προπονητές. Τονάλι από τη μία και Μπρόζοβιτς από την άλλη θα έχουν την ευθύνη της ανασταλτικής λειτουργίας στη μεσαία γραμμή των δυο ομάδων. Δυναμικοί ποδοσφαιριστές και οι δυό και επιρρεπείς στις κάρτες. Να δούμε να μπαίνουν στο μπλοκάκι του διαιτητή πληρώνουν αμφότεροι από 2.65 και θα τους επιλέξουμε.

Προτάσεις:

Χ στο 1ο ημίχρονο Απόδοση: 2.00 stoiximan

Nα δεχτεί κάρτα Τονάλι Απόδοση: 2.65 stoiximan

Να δεχτεί κάρτα Μπρόζοβιτς Απόδοση: 2.65 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα