fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (06/05): Κίνητρο και γκολ στο 2.90

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (06/05): Κίνητρο και γκολ στο 2.90

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης πλησιάζουν προς το φινάλε τους κι εκείνο που μετρά πλέον στους αγώνες είναι το κίνητρο και οι καλές σχέσεις μεταξύ των ομάδων. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.

Ατρόμητος – Παναιτωλικός, 20.00

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό ο οποίος αναζητά βαθμό ή βαθμούς μέχρι το φινάλε ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ουσιαστικό κίνητρο στο παιχνίδι και θα αγωνιστούν ελεύθερα και χωρίς άγχος. Από την άλλη, οι Αγρινιώτες δυσκολεύονται πολύ στο να πάρουν νίκες, ωστόσο σκοράρουν με μεγάλη άνεση. Ξεκινάμε με το G/G το οποίο πληρώνει ικανοποιητικά στο 2.00, ενώ ακόμη ένα τέρμα στην αναμέτρηση εκτινάσσει την απόδοση στο 2.60.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.60 betshop

Λαμία – Λεβαδειακός, 20.00

O θάνατος σου η ζωή μου στο αποψινό ματς στο «Αθανάσιος Διάκος», με τον Λεβαδειακό να είναι σε δεινή θέση. Με ήττα αποχαιρετά και μαθηματικά την κατηγορία, ενώ η Λαμία έχει σούπερ κίνητρο καθώς με νίκη μπορεί να σωθεί από σήμερα ή να πηγαίνει τελευταία αγωνιστική στη Νίκαια για δυο αποτελέσματα. Σε καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, μετρά τρεις σερί νίκες εντός κι εκτιμούμε ότι μπορεί να πετύχει ακόμη μια, απέναντι σε μια ομάδα που δέχεται πολύ εύκολα το γκολ τελευταία. Ο άσος διπλασιάζει, ωστόσο εκτιμούμε ότι το ματς δεν θα μείνει στο 1-0. Στο 2.90 έχει αξία.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 2.90 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα