fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (30/04): Καταστάσεις για 3.25

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (30/04): Καταστάσεις για 3.25

Καλημέρα σε όλους! Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, η «Πάλας» επικράτησε με 4-3 της Γουέστ Χαμ σε ένα ματς που άνετα θα μπορούσε να τελειώσει και 5-5. Το goal goal πιάστηκε εύκολα, όχι όμως και η ισοπαλία. Προχωράμε στα σημερινά με τρεις επιλογές από δυο αναμετρήσεις.

Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον, 16.00

Στο St. James’ Park, η Νιουκάστλ υποδέχεται την Σαουθάμπτον και θέλει ακόμη μια νίκη ώστε να αγκαλιάσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League. Οι «καρακάξες» βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση και σκοράρουν κατά μέσο όρο σε όλα τα τελευταία τους παιχνίδια 3+ τέρματα. Από την άλλη, οι «Άγιοι» έχασαν σπουδαία εντός έδρας ευκαιρία κόντρα στην Μπόρνμουθ ωστόσο είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για την παραμονή. Βρίσκει γκολ εσχάτως η Σαουθάμπτον, εκτιμούμε ότι μπορεί να σκοράρει στην έδρα της Νιουκάστλ. Ο άσος μικρός στο 1.26, εκτινάσσεται στο 3.25 όταν συνδυαστεί με το G/G.

Πρόταση: 1 & G/G Απόδοση: 3.25 betshop

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, 20.00

Ένα ντέρμπι, μισός τίτλος για τις δυο ομάδες. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους κατάσταση και ξεχώρισαν στη μάχη των playoffs για τον τίτλο. Σοβαρός και πειθαρχημένος ο Παναθηναϊκός, με όπλο την του αμυντική λειτουργία αλλά και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα του εξασφαλίσει κατά πάσα πιθανότατα το πρωτάθλημα μετά το 2010. Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει ποιότητα, δημιουργία και μεσοεπιθετικές αρετές. Δε φοβάται κανέναν αντίπαλο και παίζει πάντα για τη νίκη. Στα δικά μας μάτια, το ματς ξεκινά από το G/G. Έχουν τον τρόπο, οι ομάδες να σκοράρουν. Από εκεί και πέρα, αν το σκορ είναι στο 1-1, αμφότερες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, με την «Ένωση» να καίγεται περισσότερο. Ακόμη ένα τέρμα, όποιος κι αν το πετύχει, θα μας πληρώσει στο τεράστιο 3.00.

Προτάσεις:

Goal Goal Απόδοση: 2.13 betshop

G/G & over 2.5 Απόδοση: 3.00 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα