fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/04): Ανάγκη στο 2.31

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (27/04): Ανάγκη στο 2.31

Καλημέρα σε όλους! Θα πρέπει να γράψουμε τιμωρία ως στήλη ότι δεν πρέπει να ακουμπήσουμε ξανά στοιχηματικά την Τσέλσι. Οι «μπλε» είναι αδιόρθωτοι. Περιμέναμε νίκη ανάκαμψης και καλή εμφάνιση με βάση των δυνατοτήτων του ρόστερ τους, αλλά εκείνοι σημείωσαν την πέμπτη τους διαδοχική ήττα. Προχωράμε παρακάτω με δυο επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ και Ευρωλίγκα.

Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ, 21.45

Οι «Άγιοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Νίκες σε αγώνες όπως ο αποψινός δίνουν έξι πόντους κι όχι τρεις, αλλά ταυτόχρονα δίνουν ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ζωής στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, έχασαν τη νίκη στις λεπτομέρειες και είναι σε φάση να πετύχουν μια μεγάλη νίκη. Απέναντι στην Μπόρνμουθ διαθέτουν εξαιρετική παράδοση, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα. Βλέπουμε άσο και θα τον στηρίξουμε στο δυνατό 2.31.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.31 betshop

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν, 21.45

Η Παρτιζάν έκανε το μπαμ και πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης χάρη σε μεγάλο τρίποντο του Κέβιν Πάντερ. Ο Ομπράντοβιτς πήρε το μάξιμουμ των παικτών και πλέον νιώθει ότι η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει. Από την άλλη, η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί στην αποψινή αναμέτρηση χωρίς τον Ταβάρες, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλο χρόνο συμμετοχής στη θέση «5» θα πάρει ο Γάλλος Γιαμπουσέλε. Ο φόργουορντ της Ρεάλ θα κληθεί να καλύψει ένα μεγάλο κενό και περιμένουμε να συνεισφέρει στην ομάδα του τόσο σε πόντους όσο και σε ριμπάουντ. Ο συνδυασμός 11+ πόντοι και 5+ ριμπάουντ θα μας πληρώσει το τίμιο 2.95.

Πρόταση: Γιαμπουσέλε 11+ πόντοι & 5+ ριμπάουντ Απόδοση: 2.95 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα