fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/04): Τον εμπιστευόμαστε στο 7.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/04): Τον εμπιστευόμαστε στο 7.50

Καλημέρα σε όλους! Ο προπονητής της Μίντλεσμπρο, Μάικλ Κάρικ, κράτησε στον πάγκο τον Τσούμπα Άκπομ για να τον ξεκουράσει. Το στοίχημα μας επιστράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες και είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε παρακάτω. Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες ήρθε η ώρα για τα playoffs της Euroleague και πάμε να κάνουμε κάποιες μακροχρόνιες επιλογές.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν, 21.45

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στα playoffs της Ευρωλίγκα, αυτή τη φορά ως προπονητής της αγαπημένης του Παρτιζάν. Ο Μίδας του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει 20 κερδισμένες σειρές σε 21 συμμετοχές σε αυτή τη φάση, ποσοστό που τον καθιστά ως μετρ του είδους. Η ομάδα του βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, δείγμα ότι ο Σέρβος κόουτς γνωρίζει πολύ καλά πότε πρέπει να φορμαριστεί η ομάδα του.

Απέναντι του η Ρεάλ Μαδρίτης, του άπειρου για τα δεδομένα της διοργάνωσης, Τζους Ματέο. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Πάμπλο Λάσο καλείται να οδηγήσει την «Βασίλισσα» σε ακόμη ένα Final 4 στην ιστορία της και γιατί όχι στην κατάκτηση του τίτλου. Κατά τη γνώμη μας, χειρότερος αντίπαλος δεν θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο του. Οι μπουκ δίνουν φαβορί για την πρόκριση την Ρεάλ, ποντάροντας στο βαθύ ρόστερ της «Βασίλισσας» αλλά και στο πλεονέκτημα της έδρας. Εκτιμούμε ότι οι αποδόσεις στο ζευγάρι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ισορροπημένες κι ενδεχομένως να προκύπτουν ευκαιρίες.

Πρώτα απ’ όλα, το μεγάλο όπλο της Παρτιζάν είναι ο προπονητής της, ο οποίος υπερτερεί κατά πολύ και σε όλα τα επίπεδα του Τζους Ματέο, ειδικότερα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Δεύτερον, αυτήν την περίοδο η Ρεάλ δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, δίχως να έχει κάποιον από τα γκαρντ της σε καλή κατάσταση. Στο μπάσκετ ισχύει η ρήση, δείξε μου τα γκαρντ σου να σου πω τι ομάδα έχεις. Αντίθετα, η Παρτιζάν πετάει, διαθέτοντας στο ρόστερ της τον πιο clutch παίκτη αυτή την στιγμή στην Euroleague που ακούει στο όνομα Κέβιν Πάντερ. Παράλληλα, η ομάδα του Βελιγραδίου έχει την πιο καυτή έδρα, μαζί με της Μακάμπι και δύσκολα θα ηττηθεί εκεί.

Με βάση αυτά τα δεδομένα επιλέγουμε ξεκάθαρα την πρόκριση της Παρτιζάν στο δελεαστικό 3.80. Να κάνει break στην Μαδρίτη, να τελειώσει τη σειρά στην έδρα της με σκορ 3-1 και να πληρωθούμε το τεράστιο 7.50 αλλά και την επιλογή ”αήττητη εντός έδρας Παρτιζάν” στο επίσης τεράστιο 3.50. Αυτά τα ολίγα. Καλή αρχή στα playoffs.

Προτάσεις:

Να προκριθεί η Παρτιζάν Απόδοση: 3.80 stoiximan

Σκορ Σειράς: Παρτιζάν 3-1 Απόδοση: 7.50 stoiximan

Αήττητη εντός έδρας: Παρτιζάν Απόδοση: 3.50 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα