fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/04): Ντέρμπι με γκολ στο 2.70

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/04): Ντέρμπι με γκολ στο 2.70

Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά! Κακή η χθεσινή στοιχηματική μέρα για την στήλη καθώς κάναμε ένα ωραιότατο μηδέν στα τρία. Εκείνο που μας πλήγωσε περισσότερο ήταν το 1-1 του ΟΦΗ με τον Αστέρα, με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για ακόμη ένα τέρμα. Προχωράμε στα σημερινά με τρεις δυνατές επιλογές.

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης, 17:15

Ντέρμπι στο Καμπ Νου ανάμεσα σε δυο φορμαρισμένες ομάδες. Η «Μπάρσα» με νίκη κάνει ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να κυνηγήσει ακόμη και τη δεύτερη θέση. Παραδοσιακά η Ατλέτικο βρίσκει γκολ στην Βαρκελώνη και βάζει δύσκολα στην Μπαρτσελόνα. Ξεκινάμε με το G/G κι από εκεί και πέρα ένα ακόμη τέρμα θα μας δώσει το υψηλό 2.70.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.70 betshop

Ολυμπιακός – ΑΕΚ, 21.15

Κρίσιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ η αποψινή. Με δυο άσους σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, το πρωτάθλημα παίρνει εκ νέου φωτιά. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -6 από την κορυφή και σήμερα παίζει την τελευταία του ευκαιρία. Από την άλλη, η ΑΕΚ αν περάσει νικηφόρα από το Γ. Καραϊσκάκης τότε κάνει ένα τεράστιο άλμα προς το πρωτάθλημα. Περιμένουμε ανοικτό ματς, με τον Ολυμπιακό να μην έχει απολύτως τίποτα να χάσει. Έχουν ποιότητα οι ομάδες μεσοεπιθετικά να μας χαρίσουν μίνιμουμ το G/G.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 1.85 betshop

Γιουβέντους – Νάπολι, 21.45

Παραδοσιακό ντέρμπι στην Ιταλία, με την Γιουβέντους να φιλοξενεί την σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια Νάπολι. Η «Γηραιά Κυρία» μετά την επιστροφή των 15 βαθμών στο πρωτάθλημα, εδραιώθηκε στην τρίτη θέση ενώ κοιτάζει ακόμη ψηλότερα. Πήρε ψυχολογία η ομάδα του Αλέγκρι και θέλει να συνεχίσει με μια ακόμη νίκη. Από την άλλη, η Νάπολι προέρχεται από τον αποκλεισμό της στο Champions League και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Σκοράρουν στο Τορίνο οι «παρτενοπέι», μπορούμε να δούμε γκολ εκατέρωθεν. Στο 2.70 έχει αξία.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.70 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα