fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (22/04): Άνεση για το 3.05

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (22/04): Άνεση για το 3.05

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Άρσεναλ επιβεβαίωσε την κακή της κατάσταση. Σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν δείχνει να λυγίζει. Δέχτηκε εντός έδρας τρία γκολ από την ουραγό Σαουθάμπτον, σώζοντας στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας. Περιμέναμε νίκη της με G/G, ωστόσο η άμυνα της μας πρόδωσε. Προχωράμε στα σημερινά με επιλογές από Ελλάδα, Αγγλία και Ιταλία.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης, 19.15

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τον Αστέρα Τρίπολης σε μια θεωρητικά αδιάφορη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν την πρώτη θέση στα πλέι άουτ, ενώ ο Αστέρας προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά. Περιμένουμε ανοικτό ματς, δίχως καμία σκοπιμότητα από τις δυο ομάδες. Οι δυο προηγούμενες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα κινήθηκαν στο under 2.5 και το no goal, με μπόλικη δόση τακτικής. Δεν έχουν να χάσουν απολύτως τίποτα οι δυο ομάδες και το παιχνίδι με τα γκολ παίζεται στο 3.05. Γιατί όχι λοιπόν;

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 3.05 betshop

Λάτσιο – Τορίνο, 19.00

Στην Ρώμη, η Λάτσιο υποδέχεται την Τορίνο και θέλει την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της για να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση. Οι «λατσιάλι» τρέχουν ένα αήττητο σερί οχτώ αγωνιστικών αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κάνει δουλειά ο Σάρι, η οποία φαίνεται με όλους τους τρόπους στο χορτάρι. Από την άλλη, η «γκρανάτα» είναι ασταθής αμυντικά, ειδικότερα μακριά από το Τορίνο. Εκτιμούμε ότι η φόρμα θα επιβεβαιωθεί και αυτό δεν θα γίνει με το ισχνό 1-0. Στο 2.70 έχει αξία.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 2.70 betshop

Μπρέντφορντ – Άστον Βίλα, 17.00

Ματσάρα στο Λονδίνο, με την σούπερ φορμαρισμένη Άστον Βίλα να φιλοξενείται από την Μπρέντφορντ και να θέλει ακόμη μια νίκη για να πλησιάσει στην τετράδα. Η ομάδα του Έμερι έχει βρει ρυθμό και πλέον αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του ρόστερ της. Πέντε σερί νίκες για τους «Βίλανς», έχοντας σκοράρει σε όλα τους τα παιχνίδια 2+ τέρματα. Τη φόρμα στο Νησί τη σεβόμαστε και θα την ακολουθήσουμε στο υψηλό 2.96.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 2.96 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα