fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/04): Ε, όχι και 5.00

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/04): Ε, όχι και 5.00

Καλημέρα σε όλους! Καλλιθέα και Κηφισιά αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Με βάση τις επιδόσεις των ομάδων, οι αποδόσεις για τα γκολ ήταν υπερβολικές και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε πηγαίνοντας ένα ξεκούραστο ταμείο. Βραδιά Chmapions League η αποψινή και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου, 22.00

Σίτι εναντίον Μπάγερν, σε ένα ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει βρει ρυθμό και δίνεται από τους μπουκ φαβορί όχι μόνο για το αποψινό παιχνίδι αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου. Από την άλλη, η Μπάγερν είναι από τις βαριές φανέλες της Ευρώπης. Οι Βαυαροί αντικατέστησαν τον Νάγκελσμαν με τον Τούχελ, με μοναδικό σκοπό να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής.

Η Σίτι έχει πετύχει 21 τέρματα στα τελευταία πέντε παιχνίδια και απειλεί την άμυνα της Μπάγερν. Στον αντίποδα, ο Τούχελ τακτικά έχει βρει τα κουμπιά του Γκουαρδιόλα και συνηθίζει να βάζει δύσκολα στις ομάδες του. Η Μπάγερν μετρά οχτώ σερί νίκες στο Champions League, όλες με μηδέν παθητικό και είναι ομάδα που δύσκολα την βγάζεις εκτός διεκδίκησης. Με λίγα λόγια, περιμένουμε μια σπουδαία αναμέτρηση με τις αποδόσεις υπέρ των Βαυαρών να είναι υπερβολικές. Στο 5.00 τιμάται η νίκη της ομάδας του Τούχελ, ενώ στην ίδια απόδοση βρίσκουμε στο να σκοράρουν στην αναμέτρηση οι βασικοί επιθετικοί των Γερμανών Γκνάμπρι και Σανέ, τιμές που κρίνουμε υπερβολικές. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις για την τελική προσπάθεια στην εστία των δυο αυτών ποδοσφαιριστών που τις βρίσκουμε στο 1.90 και αναμφίβολα αξίζουν το ρίσκο.

Προτάσεις:

Γκνάμπρι over 0.5 προσπάθεια στην εστία Απόδοση: 1.90 bet365

Σανέ over 0.5 προσπάθεια στην εστία Απόδοση: 1.90 bet365

Να σκοράρει ο Γκνάμπρι Απόδοση: 5.00 bet365

Να σκοράρει ο Σανέ Aπόδοση: 5.00 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα