fbpx

Οι στοιχηματικές επιλογές (09/04): Κλασικές επιλογές στο 4.30

Οι στοιχηματικές επιλογές (09/04): Κλασικές επιλογές στο 4.30

Καλημέρα σε όλους! Η Νιουκάστλ πέρασε από το Λονδίνο επικρατώντας με 2-1 της Μπόρνμουθ και μάλιστα με ανατροπή. Ακόμη ένα δυνατό ταμείο μας έδωσαν οι «καρακάξες», σε αντίθεση με την Ρεάλ που ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από την Βιγιαρεάλ. Ημέρα ντέρμπι η σημερινή και πάμε να δούμε τις επιλογές μας από την Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός , 21.00

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι για τους «αιώνιους» μέχρι το επόμενο. Σε περίπτωση νίκης των «πρασίνων» ο Ολυμπιακός απομακρύνεται έξι βαθμούς από την κορυφή και το πρωτάθλημα θα δυσκολέψει αρκετά. Αν όμως ο Ολυμπιακός φύγει με το διπλό από την Λεωφόρο, τότε το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά και μια άγρια ομορφιά ως το τέλος. Ο Παναθηναϊκός έχει χτίσει τη δική του παράδοση στα τελευταία παιχνίδια, καθώς δεν έχει ηττηθεί από τον μεγάλο του αντίπαλο για έξι διαδοχικά ματς. Περιμένουμε κλειστό ματς και παιχνίδι τακτικής κυρίως από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ωστόσο εκτιμούμε ότι αμφότερες οι ομάδες θα ψάξουν για γκολ. Το αμφίτερμα πληρώνει το υψηλό 2.07 και αποτελεί την πρώτη μας επιλογή.

Από εκεί και πέρα σε κάθε ντέρμπι μας αρέσει να κάνουμε παιχνίδι με τις κάρτες, είτε επιλέγοντας το line είτε κάποιον ποδοσφαιριστή. Από τη μεριά του Ολυμπιακού, επιρρεπής σε αυτήν την κατηγορία είναι ο Μπα. Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» είναι δυναμικός στα μαρκαρισματά του και πολλές φορές πηγαίνει άτσαλα προς τον αντίπαλο. Στο 2.25 ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητος. Όσον αφορά στο «τριφύλλι», εστιάζουμε στη μεσαία γραμμή και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Δυναμικός παίκτης ο χαφ του Παναθηναϊκού, συνηθίζει να μπαίνει στο μπλοκάκι του διαιτητή ειδικότερα στα κρίσιμα παιχνίδια. Στο 2.02 είναι μια σταθερή αξία, ενώ ο συνδυασμός των δυο παικτών εκτινάσσει την απόδοση στο τεράστιο 4.30.

Προτάσεις:

Goal Goal Απόδοση: 2.07 stoiximan

Να δεχτεί κάρτα Κουρμπέλης Απόδοση: 2.02 stoiximan

Να δεχτεί κάρτα Μπα Απόδοση: 2.25 stoiximan

Να δεχτούν κάρτα Κουρμπέλης & Μπα Απόδοση: 4.30 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα