fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (08/04): Βρήκε φόρμα στο 2.70

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (08/04): Βρήκε φόρμα στο 2.70

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Σεβίλλη βρέθηκε νωρίς στο παιχνίδι με 10 παίκτες. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα προηγήθηκε με 2-0 της Θέλτα και πολλοί κλείδωσαν τον στοιχηματικό άσο. Η Θέλτα αντέδρασε και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 2-2 σώζοντας το βαθμό της ισοπαλίας. Προχωράμε παρακάτω με δυο δυνατές επιλογές.

Μπρέντφορντ – Νιούκαστλ, 17.00

Η Νιουκάστλ ταξιδεύει για δεύτερη σερί αγωνιστική στο Λονδίνο μετά το 5-1 κόντρα στην Γουέστ Χαμ και θέλει τη πέμπτη συνεχόμενη νίκη της για να παραμείνει σε τροχιά Champions League. H ομάδα του Έντι Χάου έχει βρει για τα καλά ρυθμό μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες σκοράροντας με μεγάλη ευχέρεια 2+ τέρματα. Από την άλλη, η Μπρέντφορντ βρίσκεται σε αγωνιστική κάθοδο, δεν βγάζει τη φρεσκάδα και την ενέργεια των προηγούμενων αγώνων, ενώ μετρά τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Διαθέτει δυσμενή παράδοση απέναντι στη Νιουκάστλ κι εκτιμούμε ότι και σήμερα δεν θα πάρει κάτι από το ματς. Στο 2.11 παίζεται το διπλό, ανεβαίνει αισθητά στο 2.70 όταν συνδυαστεί με το over 1.5.

Πρόταση: 2 & over 1.5 Απόδοση: 2.70 betshop

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ, 22.00

H Ρεάλ Μαδρίτης σκόρπισε για το θεσμό του κυπέλλου με 4-0 την Μπαρτσελόνα και μάλιστα μέσα στο Καμπ Νου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επιστρέφει στο πρωτάθλημα και θέλει να χτίσει σερί νικών ώστε να πλησιάσει την πρωτοπόρο «Μπάρσα». Από την άλλη, το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει βρει ρυθμό, αποδίδοντας αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και έχει σκαρφαλώσει στην έκτη θέση. Εκτιμούμε ότι με βάση την εικόνα της, ένα γκολ μπορεί να το βρει η Βιγιαρεάλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και να βάλει δύσκολα στην «Βασίλισσα». Ο άσος είναι μικρός στο 1.51. Ανεβαίνει κατά πολύ στο 3.15 όταν συνδυαστεί με το G/G.

Πρόταση: 1 & G/G Απόδοση: 3.15 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα