fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (05/04): Ακριβά γκολ στο 2.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (05/04): Ακριβά γκολ στο 2.75

Καλημέρα σε όλους! Στη χθεσινή διπλή μας επιλογή επιλέξαμε την έκπληξη. Η Μπόρνμουθ ηττήθηκε με 0-2 από την Μπράιτον σε μια αναμέτρηση που θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει 3-3 με βάση τις ευκαιρίες του αγώνα. Διαβάσαμε σωστά, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα. Προχωράμε στα σημερινά με μια τριπλή επιλογή από το Γ. Καραϊσκάκης.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, 21.00

Ντέρμπι στο Φάληρο με τον χαμένο να μένει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Άρη, σε ένα ματς που έμοιαζε να έχει καθαρίσει από νωρίς όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Η ισοπαλία έφερε τριγμούς στο λιμάνι, με τον Μίτσελ να δέχεται πυρά και να υποβάλει την παραίτηση του. Ο Γάλλος Ανιγκό αναλαμβάνει μέχρι νεωτέρας και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εντός έδρα με 1-0 από την ΑΕΚ, σε μια αναμέτρηση που είχε δυο δοκάρια και δικαιούταν τουλάχιστον ένα τέρμα με βάση τις ευκαιρίες του αγώνα. Παραδοσιακά ο δικέφαλος του βορρά επί Λουτσέσκου βρίσκει τον τρόπο και σκοράρει στο Γ. Καραϊσκάκης.

Εκτιμούμε ότι το παιχνίδι ξεκινά από το 1-1 και το G/G, απόδοση που τη βρίσκουμε στο υψηλό 2.20. Από εκεί και πέρα, η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Ο συνδυασμός του G/G με το over 2.5 εκτινάσσει την απόδοση στο 2.75. Στα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, έχουμε αρκετά δυνατό παιχνίδι, ένταση και φυσικά κάρτες. Ο συνήθης ύποπτος σε αυτό το πλαίσιο είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ Ντόουγκλας Αουγκούστο ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του. Στο 2.18 τιμάται στο να μπει στο μπλοκάκι του διαιτητή.

Προτάσεις:

Goal Goal Απόδοση: 2.20 betshop

G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.75 betshop

Να δεχτεί κάρτα ο Ντ. Αουγκούστο Απόδοση: 2.18 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα