fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (01/04): Κίνητρο στο 3.30 και το 2.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (01/04): Κίνητρο στο 3.30 και το 2.75

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Σαν ψέμα μας φάνηκε το χθεσινό αποτέλεσμα της Άιντραχτ. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Θα μπορούσαν να επικρατήσουν με ευρύ σκορ κόντρα στην Μπόχουμ κι όμως κόλλησαν στο 1-1. Αυτά έχει το άθλημα και προχωράμε παρακάτω με επιλογές από την Super League.

Παναιτωλικός – Λαμία, 17.30

Πλέον στα play out έχουμε μπει σε φάση «ο θάνατος σου, η ζωή μου». Η Λαμία καίγεται για τη νίκη καθώς Ιωνικός και Λεβαδειακός έχουν πλησιάσει επικίνδυνα στους δυο βαθμούς και την απειλούν άμεσα με υποβιβασμό. Ο Βόκολος συμμάζεψε την κατάσταση στην Λαμία δίνοντας ψυχολογία στην ομάδα. Εκείνο που λείπει είναι η εκτός έδρας νίκες. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο, καθώς ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί μόνο για την ιστορία του. Υπό άλλες συνθήκες το διπλό θα παιζόταν ακόμη χαμηλότερα, αλλά φρενάρουν οι εκτός έδρας επιδόσεις της Λαμίας. Εμείς θα την στηρίξουμε στο 3.30 και θα πληρώσουμε για να μάθουμε αν μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 3.30 bwin

Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης, 21.00

Ο Ιωνικός με τον Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο είναι άλλη ομάδα. Άκρως αποτελεσματική και πήρε σημαντικές νίκες στο τέλος της σεζόν. Πλέον η απόσταση από την σωτηρία είναι δυο βαθμοί και οι εντός έδρας αναμετρήσεις είναι κομβικές για την ομάδα της Νίκαιας. 11 από τους 18 βαθμούς ο Ιωνικός τους έχει πάρει εντός έδρας και σε συνδυασμό με τις τραγικές επιδόσεις του Αστέρα μακριά από την Τρίπολη, όλα μας οδηγούν προς τον άσο. Το 1.95 δεν είναι κακό. Ανεβαίνει ωστόσο αισθητά όταν συνδυαστεί με το over 1.5.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 2.75 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα