fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/03): Συνδυασμός στο 2.85

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/03): Συνδυασμός στο 2.85

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Κολωνία μας απογοήτευσε. Ήταν τραγική απέναντι στην ψυχωμένη και αποτελεσματική Μπόχουμ και ηττήθηκε δίκαια με 2-0. Χάλασε με αυτόν τον τρόπο το σερί μας και πάμε παρακάτω με επιλογές από το σημερινό κουπόνι.

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ, 14.30

Η Λίβερπουλ έχει βρει για τα καλά ρυθμό και πετάει από νίκη σε νίκη κυνηγώντας την τέταρτη θέση. Η ομάδα του Κλοπ προέρχεται από το ευρύ 7-0 (!) κόντρα στην Γιουνάιτεντ και απέναντι στην ουραγό Μπόρνμουθ θέλει να συνεχίζει το νικηφόρο σερί της. Στον πρώτο γύρο η Λίβερπουλ την είχε σκορπίσει στο Άνφιλντ με 9-0. Διατηρεί σούπερ παράδοση με εφτά σερί νίκες και 28-1 τέρματα. Όλα τα στοιχεία, φόρμα και παράδοση, μας οδηγούν στο διπλό ωστόσο το 1.35 δεν μας καλύπτει καθόλου. Ψάξαμε κάποια combo αλλά είναι πετσοκομμένα. Έτσι βρέθηκε αξία στο συνδυασμό νίκης των «ρεντς» με γκολ του φορμαρισμένου Χάκπο ο οποίος έχει δείξει ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως στα θέλω του Κλοπ. Με το 2.85 λοιπόν.

Πρόταση:

Νικητής αγώνα Λίβερπουλ & να σκοράρει ο Χάκπο Απόδοση: 2.85 betshop

Νάπολι – Αταλάντα, 19.00

Η Νάπολι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στην Λάτσιο. Δεύτερο σερί ανεπιτυχές αποτέλεσμα δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως θα κάνει η ομάδα του Σπαλέτι. Παράλληλα, η Αταλάντα με τον τρόπο που αγωνίζεται είναι επικίνδυνη εκτός έδρας και μπορεί να κάνει τη ζημιά της. Το over 2.5 είναι ψηλά. Ακόμη ψηλότερα, ο συνδυασμός με το G/G στο δελεαστικό 2.21. Για αυτές τις ομάδες είναι αρκετά υψηλό.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.21 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα