fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (09/03): Αντίδραση στο 3.20

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (09/03): Αντίδραση στο 3.20

Καλημέρα σε όλους! Τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για την στήλη με ακόμη μια τεράστια απόδοση. Μετά τη σφαλιάρα της Κυριακής και τα εφτά τέρματα που δέχτηκε η Γιουνάιτεντ, η απάντηση ήταν δυναμική. Ευρωπαϊκή βραδιά η αποψινή και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέτις, 22.00

Ηχηρή σφαλιάρα για την Γιουνάιτεντ τα εφτά γκολ από την Λίβερπουλ, σε ένα διάστημα της σεζόν που τα πήγαινε περίφημα. Εκτιμούμε ότι η εν λόγω εμφάνιση ήταν συγκυριακή και στο Όλντ Τράφορντ θα βγάλει αντίδραση. Από την άλλη, η Μπέτις είναι μια κλασική Ισπανική ομάδα που αρέσκεται σε κατοχή μπάλας και παραγωγή επιθετικού ποδοσφαίρου. Βλέπουμε νίκη για τους Άγγλους, αλλά όχι περίπατο. Η Μπέτις μπορεί να βρει τουλάχιστον ένα τέρμα και να εκτινάξει το 1.60 του άσου στο 3.20.

Πρόταση: 1 & G/G Απόδοση: 3.20 betshop

Σεβίλλη – Φενέρμπαχτσε, 22.00

H Σεβίλλη φέτος είναι πολύ περίεργη ομάδα. Στο Ισπανικό πρωτάθλημα δυσκολεύεται αρκετά και υπάρχει κίνδυνος αν δεν προσέξει, να μπλέξει και να υποβιβαστεί. Όσον αφορά το Europa League, αναμφίβολα είναι η διοργάνωσή της με έξι κατακτήσεις τα τελευταία 15 χρόνια και μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Από την άλλη, η «Φενέρ» με τον Ζεσούς στον πάγκο θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι επιθετική ομάδα και σκοράρει με ευχέρεια. Βλέπουμε ανοικτό παιχνίδι με γκολ κι ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το combo bet G/G & over 2.5 παίζεται ικανοποιητικά στο 2.55.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.55 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα