fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (05/03): Με τη φόρα στο 3.55

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (05/03): Με τη φόρα στο 3.55

Καλημέρα σε όλους! Η Ουνιόν Βερολίνου κόλλησε στο 0-0 κόντρα στην Κολωνία, σε ένα παιχνίδι που ήταν ανώτερη. Αντίθετα, η Άστον Βίλα επιβεβαίωσε τον «σκληρό» άσο κόντρα στη ντεφορμέ Πάλας και έσωσε τη χθεσινή μέρα. Ντερμπάρα στο «Νησί» και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 18.30

Παραδοσιακό ντέρμπι στο «Νησί» με τεράστια αντιπαλότητα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ. Οριακό παιχνίδι για τις δυο ομάδες, με την Λίβερπουλ να κυνηγά την τέταρτη θέση και την ομάδα του Τεν Χαχ να θέλει να μείνει στο κυνήγι του τίτλο όντας στο -8 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Η Γιουνάιτεντ πετάει αυτή την περίοδο. Κατέκτησε το Λιγκ Καπ κόντρα στη Νιουκάστλ, προκρίθηκε στους «16» του Europa League αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα, ενώ στο κύπελλο πέταξε έξω την Γουέστ Χαμ και πέρασε στους «8». Παράλληλα, μετρά 12 σερί παιχνίδια αήττητη σκοράροντας με μεγάλη ευχέρεια μίνιμουμ δυο τέρματα στα παιχνίδια της.

Από την άλλη πλευρά, η Λίβερπουλ θέλει να κάνει την αντεπίθεση της, ωστόσο στερείται σταθερότητας. Εκεί που κάνει ένα βήμα μπροστά, έρχεται ένα άλλο ματς και βλέπουμε στο χορτάρι άλλη ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε με την αξία να βρίσκεται ξεκάθαρα στα δεξιά του ζευγαριού. Το διπλό παίζεται πέριξ του 3.00, ωστόσο είναι δυο ομάδες που σκοράρουν και δύσκολα το ματς θα μείνει στο 0-1. Ο συνδυασμός με το over 1.5 ανεβάζει την απόδοση στο 3.55 και αποτελεί βασική επιλογή για σήμερα. Όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα επιλογή αποτελεί ο Μάρκους Ράσφορντ ώστε να χριστεί σκόρερ στο 2.60, καθώς ο Άγγλος φορ παραδοσιακά σκοράρει στα ντέρμπι.

Προτάσεις:

2 & over 1.5 Απόδοση: 3.55 betshop

Να σκοράρει ο Ράσφορντ Απόδοση: 2.60 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα