fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (04/03): Επιστροφή με 2.65

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (04/03): Επιστροφή με 2.65

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Κι όμως η Νάπολι χάνει. Η Λάτσιο υποχρέωσε τους Ναπολιτάνους στην πρώτη τους ήττα ύστερα από οχτώ συνεχόμενες νίκες. Οι επιλογές μας έπεσαν στο κενό και προχωράμε παρακάτω κάνοντας παιχνίδι στο σημερινό κουπόνι.

Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία, 16.30

Η Ουνιόν Βερολίνου πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Δύσκολη η έξοδο της στο Μόναχο την περασμένη αγνιστική και ηττήθηκε δίκαια με 3-0 από την Μπάγερν. Πλέον επιστρέφει στην έδρα της και υποδέχεται τη ντεφορμέ Κολωνία. Οι φιλοξενούμενοι ταλανίζονται από πολλούς τραυματισμούς, ενώ μετρούν δυο σερί ήττες με κάκιστες εμφανίσεις. Ευκαιρία για την Ουνιόν να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πετύχει ακόμη μια νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Ο άσος διπλασιάζει, ωστόσο ανεβαίνει αισθητά στο 2.65 όταν συνδυαστεί με το over 1.5.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 2.65 betshop

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας, 17.00

Περίεργο τρένο η Άστον Βίλα του Έμερι, η οποία διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ ωστόσο δεν έχει σταθερότητα στην απόδοση της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει σερί νικών. Από την άλλη, η Πάλας έχει βρεθεί σε αγωνιστική κρίση μετρώντας οχτώ σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Ανώτερη ομάδα η γηπεδούχος, μπορεί να επιτέλους να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μας χαρίσει τον πλούσιο άσο του 2.15.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.15 betsson

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα