fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (26/02): Το πρώτο στο 2.85

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (26/02): Το πρώτο στο 2.85

Καλημέρα σε όλους! Σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι, προς το τέλος του αγώνα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανεδείχθησαν ισόπαλοι με 0-0. Περιμέναμε γκολ στο ματς, ωστόσο τόσο η αστοχία των «ερυθρόλευκων» όσο και η ατολμία του Παναθηναϊκού έφεραν αυτό το αποτέλεσμα. Προχωράμε στα σημερινά με δυο δυνατές επιλογές.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ, 18.30

Τελικός Λιγκ Καπ στο Γουέμπλεϊ ανάμεσα στην σούπερ φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ και τη φιλόδοξη Νιουκάστλ. Οι «καρακάξες» επιστρέφουν σε τελικό εγχώριας διοργάνωσης από το 1999, ενώ διεκδικούν για δεύτερη φορά το τρόπαιο του Λιγκ Καπ, με την πρώτη να ήταν το μακρινό 1976. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Σκοράρουν κατά ριπάς, ενώ προέρχονται από τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Μπαρστελόνα, η οποία ήρθε και με ανατροπή. Από την άλλη, η Νιουκάστλ σε αυτό το κρίσιμο διάστημα δείχνει να κάνει μια μίνι κοιλιά. Δυσκολία στο γκολ, ενώ η άμυνα της κάνει τελευταία νερά. Περιμένουμε την Γιουνάιτεντ να επιβεβαιώσει το τίτλο του φαβορί και να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Ο άσος τιμάται στο 2.31, ενώ όταν συνδυαστεί με το οver 1.5 εκτινάσσεται στο 2.85, καθώς περιμένουμε την ομάδα του Τεν Χαχ να σκοράρει πάνω από ένα γκολ στην αναμέτρηση.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 2.85 betshop

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χιρόνα, 15.00

Στο Σαν Μαμές, η Αθλέτικ υποδέχεται την Χιρόνα και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παραδοσιακά ισχυρή εντός η ομάδα του Βλαβέρδε θα μπει δυνατά για να επιβάλλει τους όρους της. Από την άλλη, η Χιρόνα είναι ομάδα που παίζει φουλ επίθεση ανεξαρτήτου έδρας και μπορεί να προκαλέσει ζητήματα στην άμυνα των Βάσκων. Βλέπουμε άσο αλλά με βάση τις συνθήκες του αγώνα πληρώνει λίγο στο 1.70. Συνδυαστικά με over 1.5 ανεβαίνει στο 2.16, καθώς η Αθλέτικ μπορεί να βρει χώρους και να σκοράρει παραπάνω από ένα τέρμα.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 2.16 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα