fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/02): Ντέρμπι με 4.45 και 5.90

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/02): Ντέρμπι με 4.45 και 5.90

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Ευτυχώς που η Μπέτις επέστρεψε από το εις βάρος της 2-0 κι επικράτησε της Έλτσε με 3-2 γιατί αλλιώς η βραδιά θα ήταν καταστροφική. Διαλέξαμε το διπλό της Γκλάντμπαχ πιστεύοντας ότι θα έρθει με φόρα μετά τη νίκη της κόντρα στην Μπάγερν αλλά εισέπραξε τέσσερα από την ανώτερη Μάιντζ. Κουπόνι με ματσάρες το σημερινό στο οποίο δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, 20.30

Ντέρμπι στο Φάληρο, το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά αλλά και τίποτα, δεδομένου ότι έχουμε μπροστά μας το μακρύ δρόμο των playoffs. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για πλησιάσει σε απόσταση βολής τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, οι «πράσινοι» μετά την παρατεταμένη κοιλιά δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους έχοντας επιστρέψει στην κορυφή. Ο Παναθηναϊκός συνηθίζει να παίρνει αποτελέσματα στο Γ. Καραϊσκάκης και θεωρούμε σχεδόν σίγουρο ότι ο Γιοβάνοβιτς θα κατέβει για τη νίκη για να διατηρήσει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση.

Αμφότερες είναι ποιοτικές ομάδες και θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για το γκολ. Πρώτη μας σκέψη λοιπόν το αμφίτερμα, το οποίο πληρώνει ικανοποιητικά στο 2.30. Οι δυο ομάδες συνηθίζουν να το επιβεβαιώνουν συχνά. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει να έχουμε καταλογισμό πέναλτι στο ματς στο 2.55, ενδεχόμενο που βλέπουμε στα ελληνικά ντέρμπι, ειδικότερα με τη χρήση του VAR. Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού έχουμε ξεχωρίσει τον Χάμες Ροντρίγκες από τον Ολυμπιακό και τον Παλάσιος από τους «πράσινους». Δυο παίκτες βαρόμετρα στην αποψινή συνάντηση, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τις ομάδες τους. Να σκοράρει ο Χάμες στο ματς τιμάται στο δελεαστικό 4.45, ενώ να πετύχει γκολ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός «τριφυλλιού» πληρώνει το τεράστιο 5.90.

Προτάσεις:

Goal Goal Απόδοση: 2.30 stoiximan

Καταλογισμός πέναλτι Απόδοση: 2.55 stoiximan

Να σκοράρει ο Χάμες Ροντρίγκες Απόδοση: 4.45 stoiximan

Να σκοράρει ο Παλάσιος Απόδοση: 5.90 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα