fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/02): Πάμε με το 4.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/02): Πάμε με το 4.40

Καλημέρα σε όλους! Λειψία και Σίτι κόλλησαν στο 1-1. Είδαμε ανοικτό παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα ήταν πιο κυνική και πήγε απλά να πάρει αποτέλεσμα που θα την καθιστά το απόλυτο φαβορί στη ρεβάνς. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα, 22.00

Ματσάρα στο Ολντ Τράφορντ, σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο τελικός της διοργάνωσης. Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, οι δυο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς με την Γιουνάιτεντ ωστόσο να βρίσκεται σε τοπ φόρμα. Ο Τεν Χαχ έχει βρει την ισορροπία στην ομάδα του, η οποία αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο , σκοράροντας μάλιστα με μεγάλη ευχέρεια έχοντας σημειώσει 14 τέρματα σε τέρματα πέντε παιχνίδια. Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί με κομβικές απουσίες στο παιχνίδι, ωστόσο με Λεβαντόφσκι στην ενδεκάδα εκτιμούμε ότι μπορεί να σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ. Βλέπουμε άσο λόγω φόρμας και έδρας αλλά και την «Μπάρσα» να πετυχαίνει γκολ. Ο συνδυασμός αυτός εκτινάσσει την απόδοση στο δελεαστικό 4.40.

Πρόταση: 1 & G/G Απόδοση: 4.40 betshop

Αϊντχόφεν – Σεβίλλη, 19.45

To Europa League μπορεί εύκολα να μετονομαστεί και σε Σεβίλλη league καθώς σε αυτό το θεσμό οι Ανδαλουσιάνοι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Με έξι κατακτήσεις η Σεβίλλη είναι η πολυνίκης του θεσμού και θέλει να προχωρήσει και φέτος όσο πιο μακριά γίνεται. Το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα της επιτρέπει να κάνει μια διαχείριση στο ματς, ωστόσο η Αϊντχόφεν δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Περιμένουμε φουλ επίθεση από τους Ολλανδούς για να προσπαθήσουν να κάνουν την ανατροπή, με την Σεβίλλη να βρίσκει χώρους. Εκτιμούμε ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ με τον συνδυασμό G/G & over 2.5 να ανεβάζει την απόδοση στο 2.20.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.20 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα