fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (21/02): Με αυτήν την ομάδα στο 2.70

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (21/02): Με αυτήν την ομάδα στο 2.70

Καλημέρα σε όλους! Ο Άρης πέρασε σαν σίφουνας από την Κρήτη επικρατώντας με 3-0 του ΟΦΗ. Βλέπαμε αντίδραση των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο περιμέναμε κι ένα γκολ από τους Κρητικούς για να πληρωθούμε δυο τεράστιες αποδόσεις. Βραδιά Champions League και πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Νάπολι, 22.00

Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που παίζουν φουλ επιθετικά και περιμένουμε να δούμε μια συναρπαστική αναμέτρηση. Η Άιντραχτ θέλει να συνεχίσει να εκπλήσσει στο Champions League καθώς στην παρθενική της συμμετοχή προκρίνεται στη φάση των «16», ενώ η υπερηχητική φέτος Νάπολι έχει βαλθεί να τρελάνει όλη την Ευρώπη με τις επιδόσεις της. Οι Γερμανοί έχουν μάθει να παίζουν επιθετικά, γεγονός που μπορεί να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Σπαλέτι και να βγάλει πολλές αντεπιθέσεις. Σκοράρει κατά ριπάς η τριάδα φωτιά των Ναπολιτάτων με τους Όσιμεν, Κβαρατσκέλια και Λοθάνο να βρίσκονται με κλειστά μάτια. Εκτιμούμε ότι η αυτή η ομάδα δεν μπορεί να σταματήσει πουθενά φέτος. Διπλό συνδυαστικά με over 1.5 στο 2.70.

Πρόταση: 2 & over 1.5 Απόδοση: 2.70 betshop

Ρόδεραμ – Σάντερλαντ, 21.45

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας με την ανεβασμένη Σάντερλαντ να ταξιδεύει στην έδρα της Ρόδεραμ. Οι «μαύρες γάτες» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και έχουν πατήσει στην εξάδα που οδηγεί στα playoffs ανόδου. Στον αντίποδα, η Ρόδεραμ έχει πετύχει μόλις μια νίκη σε 12 αγώνες κι αν συνεχίσει έτσι θα κινδυνεύσει άμεσα με υποβιβασμό. Η φόρμα λέει Σάντερλαντ και σε αυτές τις κατηγορίες είναι στοιχείο που μετρά. Στο 2.20 δεν είναι καθόλου κακό το διπλό.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 2.20 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα