fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (19/02): Δικέφαλο ρίσκο στο 6.00

Super League

Καλημέρα σε όλους! Το απόλυτο για την στήλη μας στις χθεσινές επιλογές. Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε την σούπερ παράδοση που διατηρεί απέναντι στη Νιουκάστλ, ενώ η Λειψία πέρασε άνετα από την έδρα της Βόλφσμπουρκ επικρατώντας με 3-0. Προχωράμε στα σημερινά με πολλές και δυνατές επιλογές από το ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, 20.30

Ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα κι αναμένεται μάχη η οποία έχει στόχο το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του παίρνοντας μια σπουδαία νίκη. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ του Αλμέιδα είναι η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα και θέλει να πάρει ένα διπλό τίτλου στην Τούμπα. Κλασικός σχηματισμός για τον Λουτσέσκου, με την ίδια πετυχημένη συνταγή θα κατεβάσει την ΑΕΚ ο Αλμέιδια στοχεύοντας στο γρήγορο γκολ. Πρώτη μας σκέψη το G/G στο ματς σε τιμές πέριξ του διπλασιασμού. Αμφότερες σκοράρουν και έχουν μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτό το ενδεχόμενο.

Από εκεί και πέρα, συνηθίζεται σε αυτά τα παιχνίδια να υπάρχει αρκετό ποδοσφαιρικό ξύλο, ένταση άρα και κάρτες. Το line είναι διαβασμένο στο 6.5 και θα κάνουμε παιχνίδι με κάποιους παίκτες από την αναμέτρηση. Πρώτη μας επιλογή, ο Ίνγκασον. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ βγαίνει δυναμικά στις φάσεις, ειδικότερα στα πρώτα μαρκαρίσματα στην μπάλα και είναι επιρρεπής στις κάρτες. Παράλληλα, ο γρήγορος Λιβάι Γκαρσία και ο Αραούχο μπορούν να του δημιουργήσουν πολλά προβλήματα αμυντικά. και να τον αναγκάσουν να δεχτεί κάρτα. Στο 2.20 δεν περνά απαρατήρητος. Από την πλευρά της «Ένωσης», έχουμε στοχεύσει στον Λάζαρο Ρότα. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ είναι δυναμικός στο παιχνίδι του, δέχεται εύκολα την κάρτα, ενώ θα βρει απέναντι του τον Ζίβκοβιτς που δημιουργεί πολλά ζητήματα στον αντίπαλο αμυντικό. Στο 2.40 έχει αξία. Παράλληλα, ο συνδυασμός αυτών των δυο ποδοσφαιριστών εκτινάσσει την απόδοση στο τεράστιο 6.00 και για ντέρμπι αξίζει το ρίσκο.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.05 bet365

Να δεχτεί κάρτα Ίνγκασον Απόδοση: 2.20 bet365

Να δεχτεί κάρτα Ρότα Απόδοση: 2.40 bet365

Να δεχτούν κάρτα Ίνγκασον και Ρότα Απόδοση: 6.00 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα