fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (16/02): Τοπ φόρμα για 2.25

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (16/02): Τοπ φόρμα για 2.25

Καλημέρα σε όλους. Οι «πολίτες» με τη νίκη τους κόντρα στην Άρσεναλ μας έδωσαν ένα τεράστιο διπλό ταμείο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 3-1 των Λονδρέζων και μας πλήρωσε στο 2.45 αλλά και στο τεράστιο 4.90 συνδυαστικά με το G/G. Προχωράμε στα σημερινά με επιλογές από το Europa και το Conference League.

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 19.45

Ματσάρα για τη φάση των «16» του Europa League, το όποιο κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και το ζευγάρι του τελικού. Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ βρίσκονται στα καλύτερά τους και θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους δίνει προβάδισμα πρόκρισης. Η Μπαρτσελόνα αναμέενται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Γιουνάιτεντ να χτυπά στην κόντρα. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα δούμε πολλές φάσεις κι ευκαιρίες εκατέρωθεν με το G/G & το over 2.5 να πληρώνει ικανοποιητικά στο 2.25.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.25 betshop

Καραμπάγκ – Γάνδη, 19.45

Πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» στο Conference League, με τους Αζέρους να αναζητούν τη διάκριση. Η Καραμπάγκ έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια στοχεύοντας τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι σε μια ομάδα που την χαρακτηρίζει η αμυντική αστάθεια, ειδικότερα όταν στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει δεχτεί εννιά γκολ. Πάμε με την έδρα και τον «σκληρό» άσο στο 2.15.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.15 novibet

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα