fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (13/02): Δικέφαλοι στο 2.37

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (13/02): Δικέφαλοι στο 2.37

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Η Γιουνάιτεντ πέρασε από το Έλαντ Ρόουντ με καθαρό σκορ. Άρης και Παναθηναϊκός επιβεβαίωσαν από το ημίχρονο το G/G και μας πλήρωσαν το τεράστιο 2.25. Συνεχίζουμε στα σημερινά με δυο επιλογές από την Σούπερ Λιγκ.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, 18.00

Επικίνδυνη έξοδος του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη απέναντι σε έναν Αστέρα που ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα ανάκαμψης. Ο Λουτσέσκου γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θα έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα. Σε εξαιρετική κατάσταση ο δικέφαλος του Βορρά, έχει χτίσει τη δική του θετική παράδοση στην Τρίπολη και θέλει το τρίποντο για να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Ο Αστέρας μόνο με την άμυνα δεν θα έχει τύχη στο ματς και θα πρέπει να βγει μπροστά, γεγονός που βολεύει την ομάδα του Λουτσέσκου. Πρώτη σκέψη το διπλό στο 1.75, το οποίο συνδυαστικά με το over 1.5 ανεβαίνει στο 2.37.

Πρόταση: 2 & over 1.5 Απόδοση: 2.37 bet365

ΑΕΚ – Λεβαδειακός, 18.30

H AEK πετάει από νίκη σε νίκη. Μπροστά στο κοινό της στην Opap Arena μετρά 12 στις 12 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δεχτεί μάλιστα μόλις 2 τέρματα! Η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στον ελλιπή Λεβαδειακό κι εκτιμούμε ότι θα πάρει την 13η νίκη της, φτάνοντας ξανά μια ανάσα από την κορυφή έχοντας και ματς λιγότερο. Το ζητούμενο είναι το πόσο θα αντέξει ο Λεβαδειακός. Ο άσος πενιχρός στο 1.11. Από εκεί και πέρα εκείνο που έχει αξία είναι ο συνδυασμός με το over 3.5 που εκτινάσσει την απόδοση στο υψηλό 2.37.

Πρόταση: 1 & over 3.5 Απόδοση: 2.37 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα