fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (12/02): Ίδιο ματς αλλά στο 3.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (12/02): Ίδιο ματς αλλά στο 3.50

Καλημέρα σε όλους! Ρισκάραμε με τον άσο της Κρίσταλ Πάλας στο 4.00 και το 7.50, αλλά το ματς κόλλησε στο 1-1. Περιμέναμε γκολ και στα Γιάννενα, ωστόσο ΠΑΣ και Ιωνικός μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις παραμένοντας στο 0-0. Προχωράμε παρακάτω με επιλογές από την Σούπερ Λιγκ και την Αγγλία.

Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 16.00

Πριν λίγες μέρες η Γιουνάιτεντ υποδέχτηκε την Λιντς και παραχώρησε ισοπαλία με 2-2. Είχαμε διαλέξει τότε το over 3.5 αλλά και το G/G συνδυαστικά με το over 2.5, τα οποία επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Μπορεί σήμερα να είναι ίδιο το ματς, αλλά θα στραφούμε σε άλλη επιλογή. Η Γιουνάιτεντ κυνηγά της Σίτι και Άρσεναλ και δεν έχει πολλά περιθώρια για γκέλα. Από την άλλη, η Λιντς θα αγωνιστεί με ακόμη περισσότερο θάρρος αφού παίζει εντός έδρας κι εκτιμούμε ότι αυτό βολεύει περισσότερο τους φιλοξενούμενους και τον Τεν Χαχ καθώς βρουν πολλούς χώρους στην αντεπίθεση. Δεν βλέπουμε δεύτερο κολλητό παιχνίδι να μην κερδίζει η Γιουνάιτεντ την Λιντς, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει συνδυαστικά με το G/G στη μεγάλη απόδοση του 3.50.

Άρης – Παναθηναϊκός, 20.00

Δυνατή αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν στο παιχνίδι με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο τους καθώς ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί παρελθόν. Από την άλλη, οι «πράσινοι» είναι πρώτοι με την ΑΕΚ να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και δεν θέλει να αφήσει άλλους βαθμούς στην κούρσα που κάνει για το πρωτάθλημα καθώς καραδοκούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Σκληρή αναμέτρηση για τις δυο ομάδες, καμία δεν θα θέλει να χάσει. Η αλλαγή προπονητή θα παίξει το ρόλο της και ο Άρης θα μπει δυνατά για να βρει γκολ νωρίς. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία να διαχειριστεί το ματς και να σκοράρει. Το G/G για τα δεδομένα του αγώνα τιμάται στο υψηλό 2.25 και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.25 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα