fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/02): Στο Λονδίνο με το 7.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/02): Στο Λονδίνο με το 7.50

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Η Κάντιθ πήρε την «ταυρομαχία» επικρατώντας με 2-0 της Χιρόνα. Η βραδιά θα έκλεινε ακόμη καλύτερα, αν η Παλέρμο σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ στην έδρα της Τζένοα. Πρόσημο θετικό και προχωράμε παρακάτω με τρεις δυνατές επιλογές από το σημερινό κουπόνι.

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον, 17.00

Η Πάλας εδώ κι αρκετό καιρό έχει μείνει μακριά από τις επιτυχίες και ψάχνει μια νίκη που θα τονώσει την ψυχολογίας της ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από την άλλη, η Μπράιτον δείχνει σε καλή κατάσταση ωστόσο το μεγάλα αποτελέσματα τα πήρε εντός έδρας κι εκτιμούμε ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τόσο μεγάλο φαβοριτισμό αναφορικά με τις αποδόσεις. Παραδοσιακά δυνατή στο Σέλχαστ Παρκ η Πάλας, αντλεί μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Η νίκη πληρώνει άνω του 4.00, αδικαιολόγητα, ενώ όποιος θέλει να αυξήσει το ρίσκο μπορεί να τη συνδυάσει με το G/G εκτινάσσοντας την απόδοση στο 7.50.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 4.00 bet365

1 & Goal Goal Απόδοση: 7.50 bet365

ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός, 20.00

Δυνατή αναμέτρηση στα Γιάννενα με στόχο την παραμονή. Ο Ιωνικός με τον Γρηγορίου στον πάγκο έκανε δυο σερί νίκες κόντρα σε Λεβαδειακό και Άρη και θέλει να τριτώσει τις επιτυχίες του. Από την άλλη, ο ΠΑΣ ζορίζεται βαθμολογικά και τέτοιες αναμετρήσεις δίνουν έξι πόντους. Περιμένουμε μάχη με φάσεις κι ευκαιρίες εκατέρωθεν. Με τη φόρα που έχουν πάρει ο Νικαιώτες εκτιμούμε ότι ένα γκολ μπορούν να το βρουν στα Γιάννενα. Από εκεί και πέρα το G/G τιμάται άνω του διπλασιασμού, ενώ ο συνδυασμός με το over 2.5 παίζεται στο υψηλό 2.87.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.87 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα