fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/01): Λαθάκι στο 2.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (25/01): Λαθάκι στο 2.40

Καλημέρα σε όλους! Η Λάτσιο σκόρπισε με 4-0 την Μίλαν επιβεβαιώνοντας τον καλοπληρωμένο άσο που είχαμε επιλέξει. Περιμέναμε κι ένα γκολ των «ροσονέρι» για να πληρωθούμε το τεράστιο 5.50, ωστόσο κι η επίθεση της Μίλαν είναι ντεφορμέ. Προχωράμε παρακάτω επιλέγοντας από την Μπουντεσλίγκα.

Βέρντερ Βρέμης – Ουνιόν Βερολίνου, 21.30

Η Βέρντερ Βρέμης προέρχεται από την συντριβή της με 7-1 από την Κολωνία την προηγούμενη αγωνιστική κι αναμένεται να βγάλει αντίδραση κόντρα στους Βερολινέζους. Από την άλλη, η Ουνιόν συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και διεκδικεί με αξιώσεις την τετράδα. Ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια αμφότερες, με την Βέρντερ να συνηθίζει να κάνει ροντέο τα παιχνίδια της. Τρία σερί G/G και over 2.5 μετρά η Βέρντερ, έξι σερί over 2.5 έχει καταγράψει η Ουνιόν. Το over 2.5 παίζεται στο υψηλό 2.10 κι εκτιμούμε ότι υπάρχει ένα μικρό λάθος. Ακόμη μεγαλύτερο ο συνδυασμός με το G/G που εκτινάσσει την απόδοση στο 2.40.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.40 bet365

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Μπόχουμ, 21.30

Λεβερκούζεν και Μπόχουμ βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήταν εξαιρετική κόντρα στην Γκλάντμπαχ, ενώ η Μπόχουμ έχει βρει για τα καλά τα πατήματα της στην κατηγορία έχοντας πετύχει τρεις σερί νίκες. Περιμένουμε ένα ματς με την Μπάγερ να επιτίθεται κατά κύματα και την Μπόχουμ να πα΄ζιει στην κόντρα. Μας αρέσει το G/G & over 2.5 στο 2.10, ενώ θα ρισκάρουμε με την Μπόχουμ να σκοράρει πρώτη στο 3.50.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 2.10 bet365

Να σκοράρει πρώτη Μπόχουμ Απόδοση: 3.50 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα