fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/01): Ιταλικά γκολ στο 2.50

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (23/01): Ιταλικά γκολ στο 2.50

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους! Ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων κι ηττήθηκε δίκαια με 3-0 από τον εξαιρετικό ΠΑΟΚ. Περιμέναμε τουλάχιστον ένα τέρμα από τους «πράσινους» κι αυτό δεν ήρθε ποτέ. Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ πέτυχε νίκη τίτλου απέναντι στην Γιουνάιτεντ χάρη στον Νκέτια που σκόραρε στο τέλος. Αγοράσαμε στο 4.40 τους «κόκκινους διάβολους» αλλά μείναμε με τη χαρά ότι απλά προηγήθηκαν στο ματς. Προχωράμε στα σημερινά με δυο επιλογές.

Μπολόνια – Κρεμονέζε, 19.30

H Μπολόνια υποδέχεται την Κρεμονέζε κι επιζητά τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά πλησιάζοντας τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή έξοδο. Από την άλλη, η Κρεμονέζε είναι ουραγός στο πρωτάθλημα, αγνοεί τη νίκη στο από την αρχή του κι έχει την υποχρέωση να αναζητά βαθμό ή βαθμούς παντού. Αγωνίζεται ανοικτά και με άγνοια κινδύνου, γεγονός που τους στοιχίζει μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της. Η Μπολόνια εντός έδρας σκοράρει, ωστόσο αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το φοβόμαστε το ματς για σημείο με τη λύση του G/G & over 2.5 να δίνει διέξοδο στο 2.50.

Πρόταση: Goal Goal & over 2.5 Απόδοση: 2.50 bet365

Βαλένθια – Αλμερία, 22.00

Ματς, ο ορισμός της αστάθειας για τις δυο ομάδες. Η Βαλένθια εκεί που παίρνει αποτέλεσμα από την Ρεάλ, μπορεί να χάσει στην έδρα της από την ουραγό Κάντιθ. Από την άλλη, η Αλμερία έχει σοβαρό ζήτημα μακριά από την έδρα της έχοντας τη χειροτερή συγκομιδή σε βαθμους και γκολ από όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο άσος φαίνεται λογικός και δυνατός, ωστόσο το 1.60 είναι μικρό. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με το over 1.5 φτάνοντας την απόδοση κοντά στο διπλασιασμό.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 1.95 bet365

Kώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα