fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (22/01): Αγοράζουμε το 4.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (22/01): Αγοράζουμε το 4.40

Καλημέρα σε όλους! Ο ΟΦΗ έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες του επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα. Περιμέναμε νίκη των Κρητικών όπως κι έγινε. Στην άλλη αναμέτρηση, η Νιουκάστλ κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας κι έχασε ευκαιρία για να εδραιώσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στην τετράδα. Πάμε να δούμε τι αλιεύσαμε από το σημερινό κουπόνι.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 18.30

Η πρωτοπόρος Άρσεναλ υποδέχεται την ανεβασμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα ντέρμπι κορυφής από τα παλιά. Οι «κανονιέρηδες» είναι στην κορυφή και θέλουν τη νίκη για να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας από τις ομάδες του Μάντσεστερ. Στον αντίποδα, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση με εννιά νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Μια ήττα έχει η Άρσεναλ στο πρωτάθλημα κι αυτήν από την Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ δείχνοντας ότι δεν τις ταιριάζει καθόλου το στυλ παιχνιδιού της Γιουνάιτεντ. Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των ομάδων για να δικαιολογείται το 4.40 στο διπλό. Ασφαλώς και το αγοράζουμε.

Πρόταση: 2 Απόδοση: 4.40 stoiximan

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, 19.30

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, πράξη δεύτερη. Οι «πράσινοι» να θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα τους στο ματς κυπέλλου και να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη ΑΕΚ. Από την άλλη, η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει να μειώσει την απόσταση από την κορυφή και να μπει σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου. Σε εξαιρετική κατάσταση ο δικέφαλος του Βορρά, έχει χτίσει τη δική του παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο 2.30 το G/G αποκτά τεράστια αξία για δυο ομάδες με τόσο ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.30 betshop

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα