fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (21/01): Στήριξη για το 2.20

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (21/01): Στήριξη για το 2.20

Καλημέρα και καλό Σάββατοκύριακο σε όλους! Η Μπέρνλι είναι η ομάδα μας για φέτος. Με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε της Μπρομ με 2-1 επιβεβαιώνοντας το τριπλό bet που είχαμε επιλέξει. Παναιτωλικός και Γιάννενα έμειναν στο 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε στο τέλος του αγώνα. Ποντάραμε στο προκλητικό οver 2.5, το οποίο βάση την εικόνα του αγώνα δεν ήταν και μακριά. Πλούσιο το σημερινό κουπόνι και πάμε να δούμε τις επιλογές μας…

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης, 17.00

O ΟΦΗ βρίσκεται δεδομένα σε αγωνιστική άνοδο. Ο Νταμπράουσκας είναι εξαιρετικός προπονητής, κάνει δουλειά στον πάγκο των Κρητικών κι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Εκτιμούμε ότι δεν πρόκειται να μείνει για πολύ στον ΟΦΗ και θα ανέβει επίπεδο στην καριέρα του. Όσον άφορα το ματς, ο ΟΦΗ θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να αρχίσει να κερδίζει στην έδρα του. Από την άλλη, ο Αστέρας είναι αρκετά ασταθής φέτος και ο Μάντζιος θέλει πολλή δουλειά για συμμαζέψει την κατάσταση. Θα στηρίξουμε την αγωνιστική πρόοδο των Κρητικών στο 2.20.

Πρόταση: 1 Απόδοση: 2.20 fonbet

Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ, 19.30

Η Νιουκάστλ στοχεύει την τετράδα και την έξοδο στο Champions League. Οι «καρακάξες» παίζουν ωραία μπάλα, δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο σε πολλά παιχνίδια η δυσκολία στο γκολ τους έχει στοιχίσει. Από την άλλη, η Πάλας έχει δείξει μια μικρή ανισορροπία στην απόδοση της κατά τη διάρκεια των αγώνων και δείχνει ότι δεν έχει παραπάνω στόχους από την παραμονή της στην κατηγορία. Καλύτερη ομάδα η Νιουκάστλ, βολεύεται μακριά από την έδρα της πάμε με το διπλό συνδυαστικά με το over 1.5 στο 2.37.

Πρόταση: 2 & over 1.5 Απόδοση: 2.37 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα