fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (18/01): Δυο στο 2.20

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (18/01): Δυο στο 2.20

Καλημέρα σε όλους! Το Άκρινγκτον – Μπόρεχαμ Γουντ αναβλήθηκε για τις 24 Ιανουαρίου λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου και έτσι το ποντάρισμα μας είχε επιστροφή χρημάτων. Συνεχίζουμε στα σημερινά με δυο επιλογές από το ελληνικό κύπελο.

Ολυμπιακός – Άρης, 19.00

Όπως και στο ματς πρωταθλήματος, έτσι και στο ματς κυπέλλου θα επιλέξουμε το ίδιο ποντάρισμα διότι εκτιμούμε ότι ο Άρης έχει όλες τις προϋποθέσεις να σκοράρει στο Γ. Καραϊσκάκης. Άλλωστε το έκανε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε οριακά ως οφσάιντ. Σαφώς πιο βελτιωμένος ο Ολυμπιακός σε αυτό το κομμάτι της σεζόν μεσοεπιθετικά, ωστόσο αμυντικά ακόμη δεν μας βγάζει εμπιστοσύνη. Εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά το αμφίτερμα στο 2.20 και θα το επιλέξουμε καθώς θεωρούμε δεδομένο ότι ο Άρης θα ψάξει το εκτός έδρας γκολ το οποίο μετράει σε έναν θεσμό που θα τον κυνηγήσει ως το τέλος.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.20 novibet

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, 20.30

Ο ανεβασμένος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και θέλει καθαρή νίκη για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Δεν σκόραρε κόντρα στον ΟΦΗ ο δικέφαλος του βορρά, γεγονός που του στέρησε δυο πολύτιμους βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο του παιχνίδι για το 2023 κόντρα στον ΠΑΣ αλλά κέρδισε στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Παραδοσιακό ζευγάρι που βγάζει γκολ το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, εκτιμούμε ότι κι απόψε μπορεί να επιβεβαιώσει το στατιστικό. Πάμε με το ακριβό G/G στο 2.20.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.20 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα