fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (15/01): Επιμένουμε στο 3.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (15/01): Επιμένουμε στο 3.40

Καλημέρα σε όλους! Τραγική η χθεσινή μέρα για την στήλη στοιχηματικά. Η Λίβερπουλ ηττήθηκε με 3-0! από την Μπράιτον σε ένα ματς που βλέπουμε Over 3.5. Η Μπέρνλι σκόραρε αργά και πήρε το τρίποντο με 1-0, ενώ στην Τούμπα ΠΑΟΚ και ΟΦΗ κόλλησαν στο 0-0. Προχωράμε στα σημερινά επιμένοντας στα γκολ…

Ολυμπιακός – Άρης, 19.30

Μίνι ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης, με τον βελτιωμένο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Άρη ο οποίος θέλει βαθμό ή βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά. Η ομάδα του Μίτσελ έχει βρει ρυθμό και σκοράρει με μεγάλη ευχέρεια. Το προβλήματα στην άμυνα παραμένουν για τους «ερυθρόλευκους», ειδικότερα όταν αντιμετωπίζουν ομάδες με μεσοεπιθετική ποιότητα. Βλέπουμε ανοικτό παιχνίδι με φάσεις κι ευκαιρίες εκατέρωθεν. Αξία στο ακριβό G/G σε τιμές πέριξ του 2.50. Άλλωστε, ο Άρης συνηθίζει να σκοράρει συχνά όταν επισκέπτεται το λεκανοπέδιο.

Πρόταση: Goal Goal Απόδοση: 2.50 stoiximan

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός, 20.30

Ο ΠΑΣ μαζί με τον ΟΦΗ είναι οι πιο βελτιωμένες ομάδες του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή. Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά μετρώντας απώλειες βαθμών που τους έχουν στοιχίσει στη μείωση της διαφοράς από τη δεύτερη ΑΕΚ. Θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα βγάλει αντίδραση μετά την ήττα του από την «Ένωση» και θα τα δώσει όλα για το τρίποντο. Εκτιμούμε ότι και ο ΠΑΣ μπορεί να βρει δίχτυα και να μας πληρώσει το υψηλό 2.40 στο G/G, ενώ ο συνδυασμός μαζί με το over 2.5 εκτινάσσει την απόδοση στο 3.40.

Πρόταση: G/G & over 2.5 Απόδοση: 3.40 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα