fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (14/01): Φόρμα για 3.75

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (14/01): Φόρμα για 3.75

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους. Η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-1 της Λιντς επιβεβαιώνοντας τον ισχυρό άσο. Θέλτα και Βιγιαρεάλ κόλλησαν στο 1-1 και δεν μας έδωσαν την μεγάλη απόδοση του συνδυαστικού G/G & over 2.5. Πλούσιο το σημερινό κουπόνι και κάνουμε παιχνίδι με τρεις επιλογές…

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, 20.00

Σε τοπ φόρμα ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ομάδα του «δικεφάλου του βορρά» μετρά 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, ο ΟΦΗ κάνει προόδους με τον Νταμπράουσκας στον πάγκο του και προέρχεται από την σούπερ εμφάνιση και νίκη με 4-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Σε εξαιρετική κατάσταση οι δυο ομάδες μπορούν να μας χαρίσουν μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Βλέπουμε άσο λόγω ποιότητας, φόρμας και παράδοσης ωστόσο στο 1.35 δεν μας λέει κάτι ως απόδοση, ωστόσο ο συνδυασμός της νίκης του ΠΑΟΚ με το G/G εκτινάσσει την απόδοση στο 3.75 και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 3.75 bet365

Μπράιτον – Λίβερπουλ, 17.00

Δύσκολη έξοδος για τους «ρεντς» κόντρα στη δυναμική Μπράιτον. Οι «γλάροι» αγωνίζονται επιθετικά και σκοράρουν με μεγάλη ευχέρεια. Χαρακτηριστικά μετρούν τρία γκολ ενεργητικό κατά μέσο όρο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Από την άλλη, η Λίβερπουλ έχει απουσίες με εκείνη του Βαν Ντάικ στην άμυνα να είναι σηματνική. Βλέπουμε αρκετά τέρματα στο παιχνίδι και η παράδοση δείχνει over 3.5. Στο 2.37 έχει αξία.

Πρόταση: over 3.5 Απόδοση: 2.37 bet365

Μπέρνλι – Κόβεντρι, 17.00

H Μπέρνλι είναι η ομάδα μας στοιχηματικά. Μας δικαιώνει συνέχεια και συνεχίζουμε να την εμπιστευόμαστε. Σήμερα υποδέχεται την Κόβεντρι και θέλει ακόμα μια νίκη για να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Ασταμάτητη η ομάδα του Κομπανί, μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο συνδυαστικά με το over 1.5 στο τίμιο 2.00.

Πρόταση: 1 & over 1.5 Απόδοση: 2.00 bet365

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα