fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/01): Ξεσπά στο 2.00, ασταμάτητη Λανς

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (11/01): Ξεσπά στο 2.00, ασταμάτητη Λανς

Καλημέρα σε όλους! Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Πριγκιπάτο από την Μονακό με 64-60. Διαλέξαμε τους πόντους του Γουόκαπ καθώς περιμέναμε να πάρει πολύ χρόνο στο ματς, όπερ κι εγένετο, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ ήταν πολύ άστοχος. Στην έτερη επιλογή, η Νοτς Κάουντι κόλλησε στο 1-1 με την Μπόρεχαμ Γουντ και δεν αύξησε τη διαφορά της στη βαθμολογία. Προχωράμε στα σημερινά και θα μιλήσουμε γαλλικά…

Παρί Σεν Ζερμέν – Ανζέ, 22.00

H Παρί μετά την ήττα της από τη Λανς θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες πετυχαίνοντας μια ευρεία νίκη. Επιστρέφει απόψε στην ενδεκάδα ο Μέσι κι είναι δεδομένο ότι θα δώσει άλλον αέρα στους Παριζιάνους. Από την άλλη, η Ανζέ είναι ουραγός και δε δείχνει πολλά περιθώρια αντίδρασης κι εκτιμούμε ότι δύσκολα στο τέλος θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Το απόλυτο φαβορί η Παρί για τη νίκη, ωστόσο με το 1.16 δεν ασχολούμαστε. Ενδιαφέρον παρουσιάζει όμως η νίκη των Παριζιάνων συνδυαστικά με το over 3.5 σε τιμές διπλασιασμού.

Πρόταση: 1 & over 3.5 Απόδοση: 2.00 stoiximan

Στρασβούργο – Λανς, 22.00

Ότι και να γράψουμε για τη φετινή Λανς είναι λίγο. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στην κατηγορία και κοιτάει στα μάτια την Παρί όντας μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω της. Είναι η μοναδική ομάδα που υποχρέωσε τους Παριζιάνους σε ήττα επικρατώντας με το ευρύ 3-1 και πλέον έχει εδραιωθεί για τα καλά στη δυάδα. Ταξιδεύει στο Στρασβούργο και θέλει ακόμα μια νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται και στα καλύτερα τους, ενώ ακόμη δεν έχουν εντός έδρας νίκη. Η προβληματική άμυνα του Στρασβούργου κι η αποτελεσματικότητα της Λανς μας στρέφουν προς το διπλό συνδυαστικά με το over 1.5.

Πρόταση: 2 & over 1.5 Απόδοση: 2.42 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα