fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (10/01): Αγγλιδούλες στο 3.20 κι ο Γουόκαπ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (10/01): Αγγλιδούλες στο 3.20 κι ο Γουόκαπ

Καλημέρα σε όλους! Ο ΟΦΗ διέλυσε με 4-0 εκτός έδρας τον Παναιτωλικό. Περιμέναμε ξέσπασμα από την ομάδα του Νταμπράουσκας καθώς μας είχε δείξει αγωνιστική άνοδο όλο το προηγούμενο διάστημα. Εκείνος που απογοήτευσε ήταν ο Παναιτωλικός ο οποίος ήθελε μεν να κάνει δεύτερη σερί νίκη ωστόσο δεν απείλησε καθόλου. Ημέρα κυπέλων η σημερινή σε όλη την Ευρώπη αλλά θα κάνουμε παιχνίδι με τις μικρές Αγγλίες και την Ευρωλίγκα…

Νοτς Κάουντι – Μπόρεχαμ Γουντ, 21.45

Η πρωτοπόρος της Νάσιοναλ Λιγκ Νοτς Κάουντι υποδέχεται την Μπόρεχαμ Γουντ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λουκ Γουίλιαμς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 15 παιχνίδια χωρίς ήττα, ενώ μετρά τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Με 68 γκολ ενεργητικό διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας σκοράροντας κατά ριπάς. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάτι να χάσουν στην αναμέτρηση και θα αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τρία σερί G/G για την Μπόρεχαμ Γουντ μπορεί κι απόψε να σκοράρει ένα τέρμα στην έδρα της Νοτς Κάουντι. Βλέπουμε άσο και με ευρύ σκορ, ωστόσο το 1.35 δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Νίκη των γηπεδούχων συνδυαστικά με G/G εκτινάσσει την απόδοση στο 3.20.

Πρόταση: 1 & Goal Goal Απόδοση: 3.20 bet365

Μονακό – Ολυμπιακός, 20.00

Σούπερ αναμέτρηση για την Ευρωλίγκα με την Μονακό να υποδέχεται τον πρωτοπόρο της κατάταξης και σούπερ φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μπαρτζώκα πετάει από νίκη σε νίκη πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια. Δοκιμασία στο Πριγκιπάτο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα κι είναι δεδομένο ότι για να φύγει με το διπλό θα πρέπει να γίνει ακόμη μια εμφάνιση υψηλού επιπέδου. Εκείνος που έχει βγει μπροστά το τελευταίο διάστημα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» καθοδηγεί εκ του ασφαλούς την ομάδα του σκοράροντας και πασάροντας ιδανικά, ενώ τα δίνει όλα και στην άμυνα. Απόψε ο Μπαρτζώκας θα τον χρειαστεί περισσότερο ελέω Τζέιμς από την άλλη πλευρά. Να περάσει το line του στους 6.5 πόντους τιμάται στο υψηλό 1.90 κι ασφαλώς έχει αξία.

Πρόταση: Γούοκαπ Over 6.5 πόντοι Απόδοση: 1.90 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα