fbpx

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (08/01): Ως το 9.00 στο ντέρμπι

Οι στοιχηματικές προβλέψεις της ημέρας (08/01): Ως το 9.00 στο ντέρμπι

Καλημέρα σε όλους! Επιτέλους θα μπορούσαμε να πάμε για την στήλη. Δυο στα δυο στις χθεσινές μας επιλογές με απόδοση που έφτασε στο 7.00. Χωρίς πολλά πολλά προχωράμε στα σημερινά και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας .

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, 19.30

Πισωγύρισμα για την ΑΕΚ η ήττα στα Γιάννενα. Η «Ένωση» ήθελε να πάει στο σημερινό ντέρμπι στο -4 και με νίκη να μειώσει στον πόντο τον Παναθηναϊκό. Πλέον δεν έχει άλλα περιθώρια για γκέλα γιατί σε πιθανή ήττα θα μείνει πολύ μακριά από τους «πράσινους» με την υπόθεση τίτλο να δυσκολεύει αρκετά. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει από τη διακοπή άλλη ομάδα σε σχέση με αυτή που βλέπαμε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Μπορεί να πήρε τη νίκη στην Λιβαδειά ωστόσο κινδύνευσε αρκετά δείχνοντας για ακόμη μια φορά έλλειψη συγκέντρωσης στο αμυντικό κομμάτι.

Όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, βλέπουμε νίκη της ΑΕΚ και την πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Η «Ένωση» αντλεί τεράστιο μέρος της δυναμικής από την έδρα της και μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια. Ο Αλμέιδα έχει στοχεύσει το συγκεκριμένο ματς κι είναι δεδομένο ότι θα έχει «φτιάξει» του ποδοσφαιριστές του για το ντέρμπι. Από εκεί και πέρα, με βάση του λογική του αγώνα εκτιμούμε ότι η ΑΕΚ θα ψάξει το γκολ νωρίς. Έτσι θα ψάξουμε γκολ πριν το 28ο λεπτό του αγώνα, ενδεχόμενο που τιμάται στο υψηλό 2.32. Ο Αραούχο συνηθίζει να μιλάει στα ντέρμπι έχοντας χτίσει τη δική του παράδοση κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Να βρει τέρμα ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ πληρώνει το υψηλότατο 3.55 και θα το επιλέξουμε.

Τέλος, ο διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε. Γνωστός «καρτάκιας» ο ρέφερι από την Ιβηρική, θεωρούμε δεδομένο ότι θα τις βγάζει εύκολα στο παιχνίδι. Οι μπουκ γνωρίζουν αυτήν την ιδιαιτερότητα κι έχουν ανοίξει το λάιν πολύ ψηλά στις 6.5 κάρτες. Μια έξυπνη επιλογή είναι ο συνδυασμός των παικτών που μπορούν να μπουν στο μπλοκάκι του διαιτητή. Υπό αυτό το πρίσμα έχουμε διαλέξει τον Γιόνσον της ΑΕΚ και τον Τσέριν από την μεριά των «πρασίνων». Δυο ποδοσφαιριστές που θα δώσουν αρκετές μάχες στο νευραλγικό χώρο του κέντρου και διακρίνονται για το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού τους. Στο 3.50 βρίσκεται ο Γιόνσον, στο 2.75 ο Τσέριν, ενώ ο συνδυασμός τους αγγίζει το 9.00.

Προτάσεις: 1 Απόδοση: 2.05 stoiximan

Γκολ πριν το ’28 Απόδοση: 2.32 stoiximan

Να σκοράρει ο Αραούχο Απόδοση: 3.55 stoiximan

Να δεχτεί κάρτα ο Γιόνσον Απόδοση: 3.50 stoiximan

Να δεχτεί κάρτα ο Τσέριν Απόδοση: 2.75 stoiximan

Να δεχτούν κάρτα Γιόνσον & Τσέριν Απόδοση: 9.00 stoiximan

Κώστας Εξαδάκτυλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Στοίχημα